Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De mooiste YA-valentijnsboeken

11 februari 2019

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Wij delen met jullie de perfecte YA-valentijnsboeken. 

valentijn1

De Royals
Een serie vol passie, spanning en cliffhangers. Wat wil je nog meer op Valentijnsdag? De Royals is een onweerstaanbare YA-bestsellerserie door Erin Watt. Laat je meeslepen door de Royal-broers met het eerste deel: Verleiding.

Op 19 februari verschijnt De Royals deel 5: Gevaar! Klik hier voor meer informatie.


valentijn2

De ontroerende romans van Julie Buxbaum
Als er iemand is die prachtige romans schrijft dan is het Julie Buxbaum. Haal je zakdoekjes maar tevoorschijn als je begint aan Vertel me drie dingen en Het ongelukproject! Voor liefhebbers van Eleanor & Park en de boeken van Robin Benway en Jennifer E. Smith.
valentijn3

Ver van de boom
Valentijnsdag draait om de mensen van wie we houden, waaronder onze familie. Ver van de boom is een prachtige YA-roman over familie, adoptie en de vraag: wat bepaalt wie je bent?

‘Deze warme, grappige, ontroerende en meeslepende roman over wat familie eigenlijk is, klopt van de eerste tot de laatste pagina.’ – Kirkus Reviews, starred reviewvalentijn4

Giant days
Breng jij Valentijnsdag liever gewoon door met al je vriendinnen en ben je wat minder van het zoetsappige? Dan is Giant days – Nieuwe vrienden iets voor jou! Een verrukkelijke graphic novel over het studentenleven en de dilemma’s die horen bij het volwassen worden.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven