Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Haal het gratis Politie niet betreden-dossier op in de boekhandel!

28 april 2022

Altijd al willen weten waar Mel Wallis de Vries haar inspiratie vandaan haalt, waarom Cis Meijer graag voor tieners schrijft en wat het grootste thrill-moment uit Margje Woodrows leven is? Je leest het allemaal in het Politie niet betreden-dossier, dat je deze meivakantie gratis op kunt halen in een Libris-boekhandel bij jou in de buurt!

Met o.a. schrijftips, quizjes, een leesfragment van Shame on you én kortingsbonnen voor de spannendste Politie niet betreden-boeken. Wees er snel bij, want OP = OP!Over Politie niet betreden

Politie niet betreden is de overkoepelende naam voor de megaspannende jeugdthrillers van Uitgeverij De Fontein! Je herkent ze aan het populaire Politie niet betreden-elastiek en de bloedspetter op de rug. De boeken spelen zich af in een herkenbare, hedendaagse tiener-setting en sluiten vaak aan bij actuele thema’s. Van de Nederlandse auteurs Mel Wallis de Vries, Margje Woodrow, Cis Meijer, Elvin Post en Eva Burgers tot de razendsnelle boeken van Sophie McKenzie. De auteurs kunnen zich als geen ander verplaatsen in de doelgroep.
Deze boeken houden je op het puntje van je stoel én lezen alsof je een Netflix-serie kijkt: als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen. Perfect voor alle tieners vanaf 13 jaar!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven