Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga mee op blogtour met Cinder & Ella!

13 juni 2020

Alle fans van sprookjes, heerlijke zwijmelverhalen en Hollywood hebben geluk! Op 23 juni komt Cinder & Ella uit, het eerste deel van een verslavend tweeluik. En om de verschijning van dit boek op een leuke manier te vieren, hebben we een blogtour voor jullie uitgezet! Zes blogsters hebben voor jullie een artikel geschreven met elke keer weer iets nieuws om je te vertellen en te tonen over het boek. Wedden dat jij het boek ook net zo leuk gaat vinden als zij?

Ga jij met ons mee op blogtour?
We starten 16 juni bij Bookiewoogie, daarna gaan we door naar Awesomebookloverblog waar op 20 juni iets voor jullie klaarstaat. Zij verwijst jullie door naar Books and Dreams, vanaf 23 juni kun je daar een leuk artikel vinden over Cinder & Ella. Op 26 juni heeft Turnthepages een heuse quiz voor jullie waarin je kunt uitvogelen welk personages jij bent. Magic of Books plaatst op 29 juni een interview, je kunt daar zelfs nog vragen voor insturen. Dus grijp je kans! En mocht je alles helemaal gevolgd hebben, dan kun je op 2 juli bij Lovethesmellofbooks een boekenpakket winnen met al je kennis over het boek.

Lees meer over het boek
Na maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Niet naar haar moeder, zij kwam om bij het auto-ongeluk, maar naar haar vader die ze nauwelijks kent. Hij woont in Hollywood met zijn nieuwe gezin, maar Ella’s stiefzussen zitten niet op haar te wachten. Ella mist haar moeder en blogvriend Cinder. Sinds het ongeluk heeft ze niks van zich laten horen, maar stiekem droomt ze van hem. Wat ze niet weet is dat Cinder haar ook mist, én de hotste acteur van Hollywood is…

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven