Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

‘Fake trip’ van Margje Woodrow wint de Prijs van de Jonge jury

9 juni 2021

Op 9 juni, De Dag van de Jonge Jury, werd bekendgemaakt dat Fake trip van Margje Woodrow de Prijs van de Jonge Jury 2021 heeft gewonnen! 

De Jonge Jury is een project van Stichting Lezen en daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en te stemmen op hun favoriet. Jaarlijks doen er zo’n 180.000 leerlingen mee. De drie boeken met de meeste stemmen worden genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. Naast Fake trip, waren ook Genadeloos van Jennefer Mellink en Je hebt één nieuwe volger van Chinouk Thijssen genomineerd.

Ik draag deze prijs op aan iedereen die voor leesplezier is! – Margje Woodrow

Over Fake trip
Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona: zon, tapas, Gaudí en relaxen op het strand. Iedereen heeft er zin in. Maar dan gebeuren er dubieuze dingen. Een docent komt niet opdagen, er gebeurt een afschuwelijk ongeluk en er wordt een creepy filmpje gedeeld in de groepsapp. De spanningen lopen hoog op. Geheimen komen bloot te liggen. Kunnen Demi en Billy deze hel stoppen?

Heb jij Fake trip nog niet gelezen? Het boek is verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of bestel ‘m gelijk online via onze eigen webshop Boekenwereld.com

Haar nieuwe boek Smash verschijnt 6 juli 2021.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven