Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Stiefzus: een adembenemend sprookje

8 maart 2020

Dit is een duister verhaal. Een akelig verhaal.
Ben jij klaar voor een verbluffend sprookje dat het verhaal van Assepoester volledig op z’n kop zet? Dan heb je geluk, want vanaf nu is het fantastische YA-boek Stiefzus van Jennifer Donnelly overal verkrijgbaar.

Het verhaal

Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met de knappe prins te trouwen. Alleen is Isabelle niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelde om in Assepoesters schoentje te passen.

Isabelle heeft geprobeerd om mooi en lief te zijn, maar dat maakte haar juist gemeen, jaloers en leeg. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: echte schoonheid zit vanbinnen.

Winactie

Wil jij een exemplaar van Stiefzus winnen? Goed nieuws! Wij mogen 3 exemplaren weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg ons op Facebook en/of Instagram
2. Tag in de post drie vrienden die dit boek ook zouden willen winnen!
3. Wil je meer kans maken? Je kunt zowel op Facebook als op Instagram meedoen.

Succes! De winactie loopt tot 29 juni. De winnaars maken we op Facebook en Instagram bekend.

Bekijk de boektrailer

Reacties op Stiefzus

 Stiefzus wil je in één adem uitlezen. Wat begint als een duister sprookje ontpopt zich als een sterk, feministisch verhaal.’ – JENNIFERLEEST

‘Een prachtig avontuur vol hoop, moed, heldhaftigheid en liefde’ – SERENDIPITY BOOKS

‘Dit boek was echt zo tof!! Boordevol fantasie en heerlijk complexe personages’ – WOMANONWe zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw mening! Laat je ons weten wat je van Stiefzus vindt door een recensie achter te laten of ons te taggen in je Instagrampost?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven