Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze drie boeken verschijnen dit voorjaar

1 oktober 2019

Hoewel het najaar net begonnen is, zijn wij al bezig met onze voorjaarscatalogus. Ben je benieuwd welke kinder- en jeugdboeken er begin 2020 verschijnen? Wij verklappen alvast drie titels!

muts14_omslag

De favoriet van meiden!
In februari verschijnt er weer een nieuw deel in de populaire serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Dit deel, het veertiende alweer, heet Op tourNEE! en is een aanrader voor alle meiden!

Nikki gaat in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! Helaas heeft Nikki’s aartsvijand MacKenzie ook een plekje in de tour bemachtigd…

Deel 13 – Partystress!nog niet in huis? Bestel via onze eigen boekenwinkel Boekenwereld.com

Cover Ember en de IJsdraken 150dpi

Een ijskoud avontuur!
Een boek vol avontuur, magie en draken! In maart verschijnt Ember en de ijsdraken, een origineel verhaal voor jongens en meiden vanaf 10 jaar.

Ember komt voortdurend in de problemen. Niet handig, als je eruitziet als meisje maar je eigenlijk een vuurdraak bent en iedereen je wil doden. Dan ontdekt Ember de jacht op ijsdraken, en stort ze zich nog dieper in de problemen. Want de ijsdraken moeten gered, al kost het haar haar eigen leven.

Perfect voor de fans van de Bovenwereld-serie! Ken je die serie nog niet?Donnelly_Stiefzus_Voorplat 150dpi

Een YA vol girlpower!
Ook komt er in maart een nieuw boek voor alle youngadultfans onder ons. Stiefzus is Assepoester 2.0, met in de hoofdrol haar stiefzus Isabelle.

Isabelle heeft geprobeerd om mooi en lief te zijn, maar dat maakte haar gemeen. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: schoonheid zit vanbinnen.

Hou je net als wij onwijs van YA? Bekijk dan ook eens onze andere YA-boeken.

Op de hoogte blijven van al het boekennieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook of Instagram.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven