Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De e-book-acties van maart: Mel in de spotlights

6 maart 2019

Ontwerp zonder titel (6)

De e-book-acties van maart zijn bekend en dat is goed nieuws voor alle Mel-fans. Maar liefst 9 van Mels e-books zijn deze maand afgeprijsd van € 9,99 naar € 4,99!

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar boeken zijn vlot, realistisch en altijd spannend tot de allerlaatste bladzijde. En ze zijn niet enkel populair bij trouwe boekenlezers; ze doen het ook goed in het theater en de bioscoop. De musical Schuld heeft menig fan naar de zalen getrokken. Vals de film is momenteel een razend succes. Heb je de film nog niet gezien? Wacht dan niet te lang meer! Je wilt ‘m zeker niet missen. 

Of het nu een film, musical of boek is, de bloedstollende verhalen van Mel blijven je in hun greep houden. Wild, Mels nieuwste boek en tevens een van de e-book-aanbiedingen, is niet voor niets genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Altijd al een van Mels jeugdthrillers willen lezen? Of wil je graag je verzameling Mel-boeken compleet maken? Nu is de uitgelezen kans om dit voor een prima prijsje te doen!

Klik hieronder op het boek om het e-book te kopen!

Wallis de Vries_Wild voorplat
Wallis de Vries_Pijn vk cmyk 300 dpi
Wallis_de_Vries_Haat_Def
Wallis de Vries_Schuld_250dpi
140Shock
Wallis de Vries_Wreed def
Wallis de Vries_Klem_def
Wallis de Vries_Verstrikt def 300dpi
Wallis de Vries_Vals def nieuw 2015

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven