Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De beste jeugdthrillers van Nederlandse bodem nu in het Engels!

15 juni 2023

Engelse boeken zijn momenteel razend populair onder jongeren. Daarom heeft Uitgeverij De Fontein haar beste jeugdthrillers van Nederlandse bodem vertaald naar het Engels! De jeugdthrillers zijn geschreven door prijswinnende auteurs en worden volop geprezen: waanzinnig spannende, ijzingwekkende, bloedstollende en verrassende boeken. De verhalen spelen zich af in Europese steden en regio’s en hebben een herkenbare setting, zodat jongeren zich makkelijk kunnen identificeren met de personages en de verhaallijn. Vanaf 20 juni overal verkrijgbaar!

Trapped in the woods

Trapped in the woods is de Engelstalige versie van Vals. Vier vriendinnen sneeuwen in. Een voor een verdwijnen ze…Wie kun je nog vertrouwen?

Missing in Paris

Missing in Paris is de Engelstalige editie van Verdoofd van Cis Meijer. Een gevaarlijke en spannende zoektocht in hartje Parijs!

Fake trip

Een vlijmscherpe jeugdthriller over groepsdruk. Fake trip is eerder verschenen in het Nederlands onder dezelfde titel. De Nederlandse editie van Fake Trip heeft in 2021 de Prijs van de Jonge Jury gewonnen.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven