Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

4 (volwassenen)boeken voor YA-lezers

19 januari 2021

Ben je gek op Young Adult-boeken, maar heb je behoefte aan iets… meer? We hebben een lijstje gemaakt met boeken die bij ons onder ‘volwassen boeken’ vallen, maar waar YA-lezers ook van zullen smullen!

 

Geworteld in het kwaad – Karen Dionne

Rachel (26) herinnert zich steeds meer details over de dag dat haar ouders werden vermoord. De moord waarvoor zij al jarenlang opgesloten zit. Ze beseft dat de waarheid anders is dan haar voorgespiegeld werd.

Dit was dé thriller van afgelopen herfst. Zo schreef een lezer op Goodreads: ‘Verontrustend en onthutsend. De thrillers van Karen Dionne houden je uit je slaap…’ Wow! Als dat geen goed verhaal belooft te worden…

 

De goede grap van Norman Foreman – Julietta Henderson

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Onze Ester is mega-enthousiast over dit boek: ‘Ontroerend én grappig. Er zitten scènes in die ik een tijdje na het lezen nog steeds levendig voor me zie. I ♥ Norman (en Sadie en Leonard)!’

Kan je niet wachten om dit boek op te pakken? Zet 28 april in je agenda, want dan verschijnt dit prachtige boek! Of reserveer het alvast ?!

 

Famous – Amy Jones

Ava (18) is beroemd door de realityshow van haar familie; Mags (21) is zangeres en een rijzende ster. Als vrouwen in de spotlights wordt hun leven bepaald door hoe ánderen hen zien. Tot ze de regie terugpakken.

Klinkt geweldig, toch? La Bella Fleur is ook fan: ‘Famous is een heerlijk boek om, juist in deze tijd, te lezen en even helemaal weg te duiken in een totaal andere wereld!’ Dat klinkt precies als iets wat we nu goed kunnen gebruiken!

 

Het veilige huis – Anna Downes

Emily gaat als nanny aan de slag op een Frans landgoed. Ze leidt er een luxeleven maar onder de idylle gaan gevaarlijke geheimen schuil en als zij daar niet in meegaat, dreigt er groot gevaar…

Dit is Tina’s favoriete boek van 2020! ‘Een boek waar je doorheen raast, en waar je heerlijk in kan verdwijnen.’

Als Het veilige huis nog niet op je TBR-lijst staat, mag je daar zeker plek voor maken!

 

Op zoek naar meer boekentips? Deze boeken verdienen meer liefde!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven