Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Lekker eng!

25 oktober 2018

Het is bijna Halloween, dé tijd om lekker te griezelen. Om alvast in de sfeer te komen hebben we een paar lekker enge thrillers voor je op een rijtje gezet. We zijn benieuwd met welk boek jij direct wil beginnen.

Hoffman-Insomnia 150dpi
Insomnia
  én Nummer 9  van Jilliane Hoffman

De boeken van Jilliane Hoffman zijn van het engere soort, ze is een meester in het opbouwen van de spanning in haar boeken en schuwt de meer gruwelijke details niet. Haar seriemoordenaars wil je echt niet tegenkomen!

In Insomnia krijgt Mallory te maken met de Handyman, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op knappe jonge vrouwen met lang donkerbruin haar… Lees ook Nummer 9, dat is een kort digitaal verhaal over wat er voorafging aan Insomnia. 

De saboteur van Andrew Gross
Andrew Gross schrijft op een heel andere manier, bij hem zit de spanning veel meer in de actie die van de pagina’s af spat. Zijn vorige boek Alleen hij en ook dit boek spelen zich af tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog. Sowieso een spannende setting natuurlijk. Ben je fan van actiethrillers, kies dan voor De saboteur!


Ik zie jou
van Clare Mackintosh
Clare Mackintosh is een meester in het schrijven van plottwists die je totaal niet ziet aankomen, zij kan je echt zo ontzettend op het verkeerde been zetten. Echt heel knap. Ik zie jou is ook weer fantastisch geschreven en heel creapy. Mensen zijn gewoontedieren, jij bent dat ook, je gaat iedere dag met dezelfde bus en trein naar je werk, je weet waar op het perron je het beste in kunt stappen om een goede plek te scoren, je zet je fiets op dezelfde plek neer en je rent hetzelfde rondje in het park op vrijdagavond… Wat als een ander jouw routines ook kent? Brrr.

Mackintosh-Ik zie jou 150dpi

Gross-De saboteur 150 dpi

Wil je nog meer spannende boeken inspiratie opdoen? Kijk dan hier.

mel-poole-689693-unsplash

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven