Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Kom ook naar ‘Het laatste feest’!

30 augustus 2022

Afbeeling uit omslag Het laatste feest

We voorspellen het alvast: het najaar wordt geweldig! De nieuwe thriller van Clare Mackintosh is namelijk verschenen. Het laatste feest is de start van een moorddadig goede nieuwe serie over rechercheur Ffion Morgan!

Lees hier alvast de eerste hoofdstukken van deze nieuwe thriller en vind een uniek interview met Clare Mackintosh. Ze vertelt over haar inspiratie voor het boek, de setting en de hoofdpersonen. Kijk snel verder!


Bekijk en download hier het gratis leesfragment inclusief interview met Clare Mackintosh!


Dit is Clare Mackintosh

Auteursfoto Clare Mackintosh

Clare Mackintosh werkte jarenlang binnen de politiewereld. In 2011 begon ze als freelancejournalist en inmiddels is ze fulltime schrijver. Haar debuut Mea culpa was direct na verschijnen een grote hit en wordt omschreven als een sensatie. Daarna schreef ze nog meer succesvolle literaire thrillers.

Waar haalde je je inspiratie voor Het laatste feest vandaan?
Ik organiseer de nieuwjaarsduik in de stad waar ik woon. Een keer, toen we aan de kust stonden te wachten, klaar om erin te duiken, keek ik naar de mist die opsteeg vanaf het oppervlak van het meer en vroeg ik me af wat er zou gebeuren als er plotseling een lichaam uit de mist tevoorschijn zou komen. Ik ging naar huis en begon na te denken over kleine steden, en over de spanningen die vaak  bestaan tussen aangrenzende landen.

Meer weten over Clare Mackintosh? Lees dan het hele interview in het leesfragment!Over Het laatste feest

3D omslag Het laatste feest

De vakantiehuizen die Rhys Lloyd bezit aan de rand van het meer zijn een succes en op oudjaarsavond heeft hij het hele dorp uitgenodigd om champagne te drinken met hun rijke nieuwe buren. Maar rond middernacht drijft Rhys dood in het ijskoude meer. Op nieuwjaarsdag heeft rechercheur Ffion Morgan een dorp vol verdachten. Het kleine dorp is haar thuis, dus de verdachten zijn haar buren, vrienden en familie, Daarbij heeft Ffion zelf ook zo haar eigen geheimen. De leugens stapelen zich op en al snel is de vraag niet wíe Rhys dood wilde hebben maar wie hem uiteindelijk heeft vermoord…

Het laatste feest | Clare Mackintosh | ISBN: 9789026162558 | € 21,99 | verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek | vertaler: Lia Belt


Kan jij ook niet wachten om dit nieuwe boek van Clare Mackintosh te gaan lezen? Laat het ons weten! Dat kan via Facebook en Instagram.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven