Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Dit waren de boeken van de blinddatewinactie

6 maart 2020

De winnaars van de blinddateactie zijn bekendgemaakt. Ben jij ook benieuwd welke boeken in deze pakketjes zitten? Check dan snel het rijtje hieronder!

Keesie Kippenkop  De rioolridder Jozua Douglas

Keesie Kippenkop – De rioolridder is het eerste hilarische avontuur in een serie van Jozua Douglas, voor beginnende lezers vanaf 7 jaar. Volledig in kleur, vol gekke lijstjes en met vlotte illustraties van Hugo van Look.

Keesie Kippenkop heeft het niet makkelijk. Hij is verlegen, hij heeft flaporen en een rare achternaam. Om te ontkomen aan de pestkoppen van school, verstopt hij zich in een openstaande rioolput. Daar ontmoet hij een schuwe man in een duikerspak. De ontmoeting met deze vreemde ‘onderduiker’ is het begin van een spannend en humoristisch avontuur.




Dark mind – Cis Meijer

Dark mind van Cis Meijer is een bloedstollende jeugdthriller. Met herkenbaar politie niet betreden-elastiek.

Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis. De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos.

Omdat Desi voor haar tv-stage een misdaadreportage maakt, denkt ze de raadselachtige zaak te kunnen onderzoeken. Thom helpt Desi bij haar zoektocht naar Jara, maar hij verzwijgt zijn ware motieven.

Wie heeft Claire vermoord? Vertrouwen Thom en Desi elkaar genoeg om de zaak op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen?




Nachtschaduw – Wendy Walker
‘Nachtschaduw’ van Wendy Walker is een zeer gelaagde, intelligente thriller.

Rosie en Laura, twee zussen die van elkaar verschillen als dag en nacht. De een heeft het perfecte gezinsleven, de ander probeert uit alle macht los te komen van een getroebleerd verleden en bezoekt regelmatig haar psychiater. Wanneer Laura niet terugkeert van een blind date, is Rosie gealarmeerd. Wanneer zij op zoek gaat naar haar zus, stuit zij op een reeks geheimen uit Laura’s verleden die nu aan de oppervlakte komen en die het ergste doen vrezen.




Een ketting van jade – Kirsty Manning
‘Een ketting van jade’ van Kirsty Manning is een verhaal met een gelaagd plot, vol levensechte personages en een allesomvattende liefde.’ – Heather Morris, auteur van ‘De tatoeëerder van Auschwitz’

Shanghai, 1939. Als de Joodse vluchtelinge Romy in het huis naast Li komt wonen, zijn de meisjes al snel onafscheidelijk. Maar de Tweede Wereldoorlog verspreidt zich als een olievlek over de wereld, en het lot is de vriendinnen niet welgezind. Melbourne, 2016. Alexandra’s ouders zijn overleden toen zij nog een baby was, en haar grootouders hebben altijd gezwegen over haar moeders afkomst. Nu haar opa op sterven ligt, vertelt hij haar eindelijk meer over het verleden. Dat is het begin van een zoektocht die Alexandra naar Shanghai voert…

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven