Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
 • Tik Tok

Zo stop je je kerstvakantie vol met boeken!

21 december 2019

It’s the most wonderfull time of the year! Oftewel, kerst staat voor de deur, oud & nieuw komt eraan en voor heel veel mensen zitten er een paar fijne vrije dagen aan te komen. Voor iedereen die het geluk heeft om vrij te zijn, hebben we een aantal tips verzameld hoe je het deze vrije dagen met boeken kunt vullen.

 • Lees het boek dat in 2019 bovenaan je nog-te-lezen-lijst stond
  Dat boek moet toch in ieder geval wel echt in 2019 gelezen zijn hè. Nu kan je hier eindelijk de tijd voor nemen!
 • Maak een lijst met boeken die je komend jaar echt wilt lezen
  Begin met de boeken die al tijden in de kast staan, geef ze een kans! Daarna kun je alle toplijstjes van 2019 doorspitten en op zoek naar de pareltjes die er in 2020 aankomen. Een paar onontdekte toppers van 2019 hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.
 • Orden je boekenkast
  Heb je veel nieuwe boeken gekocht dit jaar, maar ben nog niet helemaal tevreden met je boekenkast? Misschien is dit wel het moment om je boekenkast opnieuw in te richten. Op Pinterest pinnen we de mooiste boekenkasten die we tegenkomen, wellicht vind je daar nog wat extra inspiratie.
 • Organiseer een leesclubavond
  Nodig een paar mede booklovers uit, kies een boek en ga dat lezen en bespreken! Lukt het niet? Dan heb je toch een goed excuus om af te spreken met leuke mensen! Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze leesclubpagina, daar hebben we voor veel boeken een lijstje met discussievragen voor je klaargezet.
 • Kijk de verfilming van een van je favoriete boeken
  Heb je het nooit aangedurfd om de film te kijken die gebaseerd is op een van je favoriete boeken? Gewoon doen, nu heb je er tijd voor. Wij tippen in ieder geval Me Before You en De GVR.
 • Weet je écht niet wat je aan een familielid moet geven?
  Een boek is altijd een goed idee! Grijp je kans, ga even langs bij jouw lokale boekhandel, laat je adviseren (daar zijn ze supergoed in ♥) en loop met een mooi ingepakt cadeau naar buiten.
 • Ga naar een boekhandel die je nog niet kent
  Een nieuwe stad, een dorp verder of misschien wel aan de andere kant van Europa. Het blijft leuk om in een boekhandel rond te lopen en nieuwe pareltjes te ontdekken.

Wij lezen onze favoriete boeken van 2019 nog een keertje, welke dat zijn kun je zien op onze Instagrampagina!

Mocht je geen vrije dagen hebben: succes! En anders: geniet van deze dagen! ✨?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven