Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Onze nieuwe zomercatalogus is er!

16 maart 2022

Het fijne lentezonnetje van de afgelopen tijd smaakt naar meer! We kijken daarom al smachtend uit naar de zomer. Nóg een reden om uit te kijken naar de zomer: er verschijnen weer heerlijke, spannende, grappige en romantische boeken. We hebben een aantal van onze favorieten uit de zomercatalogus alvast voor je op een rijtje gezet!

zomercatalogus banner

Romans en thrillers

De zomer begint goed met Het schaduwhuis van Anna Downes: een slim opgezette pageturner vol psychologische spanning en met een strak plot. Daarnaast kijken we enorm uit naar Het geheim van Gent van Steve Berry. Een superspannende thriller over de grootste kunstroof in de geschiedenis, namelijk die van Het Lam Gods. Als geen ander kan Berry spanning en intrigerende historische feiten combineren tot een razend goede thriller.
Dé roman die je deze zomer niet mag missen is Geluksmomenten van Clare Chambers. Dit indringende en overtuigende boek werd uitgeroepen tot boek van het jaar door The Times, Daily Telegraph, Evening Standard, Metro, Red Magazine en meer. Een historische roman met een Nederlands tintje is Het meisje achter het prikkeldraad van Imogen Matthews. Deze beklemmende roman speelt zich af rond Kamp Amersfoort.

Kinder- en jeugdboeken

Jostein Gaarder, de auteur van De wereld van Sofie komt met een nieuw prachtig filosofisch boek: Wij zijn de wereld. Een hoopvol boek, vol levensvragen en inspiratie: wat maakt jou gelukkig? Hoe gaan wij om met de natuur? Hoe zorgen we voor onszelf, elkaar én de planeet waarop we leven? Enna tegen het Inktgenootschap móet je lezen als je van magische mysteries en avontuur houdt. Fans van Jozua Douglas kunnen genieten van een nieuw deel in zijn nieuwste serie: Bureau Speurneus en de junglebende zit weer vol humor en spannende detective-avonturen.
Eind september verschijnt de indrukwekkende prequel van megaseller en TikTok-hit Wij leugenaars. Een zee van leugens speelt zich af in de tijd dat de moeders uit Wij leugenaars zelf tieners zijn en hun vakantie op het privé-eiland van de familie Sinclair doorbrengen.

zomercatalogus

Benieuwd welke boeken er nog meer in de zomer van 2022 verschijnen?

Laat je ons weten op welke boeken uit onze zomercatalogus jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven