Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Brievenbuscadeautjes #2

17 februari 2021

Afgelopen jaar maakten we een lijstje met boekentips die door de brievenbus passen. Perfect om je geliefden te laten weten dat je aan ze denkt en ze iets te doen te geven. En dat allemaal op gepaste afstand. Dat klinkt toch goed? Nu hebben we weer wat nieuwe boeken die ook door de brievenbus passen, dus: tijd voor een update!

Brievenbuscadeautjes

Liefs van de krijtjes – Drew Daywalt en Oliver Jeffers

Liefs van de krijtjes

 

In deze prachtige spin-off van De krijtjes staken! staat liefde centraal. Het perfecte cadeauboek voor iedereen van wie je houdt, over alle verschillende kleuren die liefde kan hebben.

Soms is liefde zonnig en warm als geel en oranje, soms verschuilt ze zich verlegen als perzikkleur krijtje en soms is ze donker als zwart…
Alle kleuren van de liefde mogen er zijn!

 

 


Baantjer – De Cock en de schim uit het verleden, geschreven door Peter Römer

Baantjer 88

 

Je favoriete rechercheur is terug in Baantjer deel 88! In De Cock en de schim uit het verleden, geschreven door Peter Römer, wordt de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat geconfronteerd met een zaak van 30 jaar geleden.

Achter een muurtje in een huis aan het Vondelpark vindt men het lijk van een man die jaren geleden vermist werd. De Cock onderzocht indertijd deze zaak en wordt nu wederom voor een raadsel gesteld.

 

 


Wil je meer tips? Bekijk ons vorige artikel met brievenbuscadeautjes!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven