Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ik mis jou ook!

28 oktober 2020

Het klinkt misschien gek, maar we zitten al meer dan een halfjaar met het coronavirus opgescheept. Het leven gaat door en we doen ons best om er wat van te maken. We beperken onze sociale contacten en werken thuis. Misschien betekent het dat je jouw verjaardag niet hebt kunnen vieren of je je familie al een tijd niet hebt gezien. En misschien betekent het ook dat je de feestdagen, die steeds dichterbij komen, niet kunt vieren zoals je gewend bent…

We hebben een lijstje gemaakt met boeken die door de brievenbus passen. Zo blijf je op veilige afstand en weten mensen tóch dat je aan ze denkt. Dat je ze niet vergeten bent, ook al is het alweer een tijdje geleden dat je ze hebt gezien. Want die verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis, dat zijn toch wel momenten die we graag willen vieren. Iets liefs regelen voor een ander is toch altijd een goed idee?

 

1. Baantjer

De Baantjer-boeken zijn altijd leuk om cadeau te krijgen! Iedereen kent wel een Baantjer-fan. Deel 87, De Cock en de schaduw van de dood, is recent verschenen. In dit deel worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.

 
 
 

2. Evi en eenhoornserie van Dana Simpson

Evi en eenhoorn is een hilarische graphicnovelserie over een meisje dat op een dag een wens doet en een eenhoorn als beste vriend krijgt. De serie is volledig in kleur en perfect voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar!

 
 
 
 
 
 
 
 

3. Wreed weerzienKaren Rose

Wreed weerzien is een superspannende thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt…

 
 
 
 
 
 

4. Samen hierOliver Jeffers

Samen hier is een liefdevol prentenboek van Oliver Jeffers, de illustrator van het bekroonde De krijtjes staken! Een geweldig cadeau voor kersverse ouders en hun pasgeborenen.

 
 
 
 
 
 

5. Valse leugensAmy Lloyd

Valse leugens is een thriller over een ex-gedetineerde die ondanks haar goede voornemens terug het slechte pad op wordt getrokken.

 
 
 
 
 
 
 

6. Mama, Papa en Baby van Jimmy Fallon

De leuke kartonboeken van de beroemde komiek Jimmy Fallon zijn het perfecte kraamcadeau! De New York Times-bestsellerserie leert kinderen hun eerste woordjes op een humoristische manier. Wist je dat het derde deel, Baby, net verschenen is?

 
 

7. 100%-serie van Niki Smit

De 100%-serie van Niki Smit zit vol met liefde, BFF’s en glamourgirls. Deze razend populaire boeken zijn ook los te lezen en perfect voor meiden vanaf 11 jaar. Het nieuwe deel, 100% Coco Tokyo, is net verschenen!

 
 
 
 
 

8. Boeken van Jozua Douglas

Jozua Douglas schrijft megagrappige kinderboeken. Zo zijn De verschrikkelijke badmeesterDe vreselijke tweeling en de serie Costa Banana razend populair. Hij wordt ook wel de Nederlandse Roald Dahl genoemd!

TIP: De eerste vijf delen van de Costa Banana-serie zijn van 25 september t/m 24 december verkrijgbaar voor slechts € 10,- per stuk!

 
 

Wil je graag een (of meer!) van deze boeken cadeau geven met de feestdagen? Houd dan rekening met drukte bij PostNL en bestel op tijd. #winkelslimkoopoptijd

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven