Zomerleeschallenge met bingokaart

Doe je mee met onze zomerleeschallenge?

Wat is er in de zomer nu fijner dan een lekker feelgoodboek lezen? Even wegdromen, en meeleven met de personages in je boek, terwijl je in het zonnetje zit? Heerlijk!

Doe mee met onze zomerleeschallenge en lees deze zomer de leukste feelgoodboeken van De Fontein. Laat ons op social media zien wat je hebt gelezen met de hashtag #fonteinzomerlezen en maak kans op mooie prijzen.

Ik doe mee!

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de Fontein Zomerleeschallenge! In de maanden juni t/m augustus gaan we zoveel mogelijk samen lezen en wij hebben daarvoor vijftien heerlijke (YA)-feelgoodboeken geselecteerd. Doe je ook mee? Post je progress met de hashtag #fonteinzomerlezen! En tag ons in je foto’s met @uitgeverijdefontein.

Hoe doe je mee?
Heel simpel! Download hier de bingokaart of haal ‘m op bij je boekhandel. Heeft je boekhandel de kaart niet, maar wil je ‘m wel graag fysiek? Laat ze ons een mailtje sturen (promotie@uitgeverijdefontein.nl) en wij sturen een stapeltje naar de boekhandel op. Je mag zelf kiezen welke boeken je van de bingokaart wilt lezen en je maakt automatisch kans op mooie prijzen.
Je kunt de bingokaart ook als plaatje opslaan en ‘m zo delen op je socials.

Wat kan ik winnen?
Deelnemersprijs (3x per maand)
Plaats een foto met deze bingokaart en #fonteinzomerlezen en maak kans op een boek naar keuze van de kaart!

Eén rij (5x)
Heb jij één volledige rij (horizontaal, verticaal of diagonaal) gelezen? Plaats een foto met de ingevulde bingokaart en #fonteinzomerlezen en maak kans op een boek naar keuze uit alle De Fontein-boeken, én op leuke gadgets!

BINGO! (1x)
Heb jij alle boeken gelezen die op de kaart staan? Maak een foto met je ingevulde bingokaart, plaats die met #fonteinzomerlezen en maak kans op een boekenpakket naar keuze t.w.v. €150,- !

De boeken

American Royals – Katharine McGee

De goede grap van Norman Foreman – Julietta Henderson

Val voor jou – Tijan

Dromen van Italië Nicky Pellegrino

Tot snel

Tot snel! – Beth O’Leary

Cinder & Ella – Kelly Oram

Graag gedaan, Noni Blake – Claire Christian

Verleiding Erin Watt

When it’s real – Erin Watt

Veel liefs – Beth O’Leary

Majesteit – Katharine McGee

Even tussen ons Jane Fallon

Leuke nieuwe buren – Jane Fallon

Lang en gelukkig? – Kelly Oram

Jojo Moyes -Voor jou

Voor jou – Jojo Moyes


F.A.Q.

Waar kan ik deze boeken kopen?
Je kunt deze boeken in elke boekhandel aanschaffen! Is een boek niet op voorraad, dan kan je boekhandel een exemplaar voor je bestellen. Je kunt natuurlijk ook shoppen bij je favoriete online webwinkel of op onze eigen website. De boeken zijn ook beschikbaar als e-book.

Als ik een boek al eerder heb gelezen, mag ik ‘m dan al afkruisen?
Ja, maar je mag het boek ook opnieuw lezen!

Ik wil niet alle boeken kopen, kan ik toch meedoen?
Natuurlijk! Je kunt de boeken altijd lenen bij de bieb of misschien heeft een van jouw vrienden wel een exemplaar. En vergeet niet dat je altijd kans maakt op prijzen, ook al lees je er eentje.


Informatie voor boekhandels

Wilt u de bingokaart bestellen om in de winkel uit te delen of mee te sturen met bestellingen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via promotie@uitgeverijdefontein.nl.