American Royals

American Royals: The Crown meets Gossip Girl

American Royals van bestsellerauteur Katharine McGee is een sprankelende en meeslepende serie over het Amerikaans Koningshuis. Jongeren vanaf 14 jaar én volwassen lezers zullen smullen van een kijkje achter de schermen bij deze koninklijke familie.

‘Extreem verslavend. Ik zat er vanaf de eerste pagina’s meteen helemaal in.’

Books and Dreams

‘American Royals is de ultieme guilty pleasure die je niet mag missen.’

Serendipity Books

Macht, intrige en geheime liefde… Welkom in het Amerikaanse koningshuis!

KROONPRINSES Beatrice weet dat alles moet wijken voor de troon. Haar leven staat volledig in het teken van haar toekomst als koningin. Maar nu ze op zoek moet naar een geschikte huwelijkskandidaat, slaat de twijfel toe. Durft ze haar hart te volgen?
EERSTE RESERVE PRINSES Samantha, Beatrice’ jongere zus, houdt wel van feestjes en jongens. Dan voelt ze zich even niet de eeuwige tweede. Maar de enige jongen die haar écht raakt is verboden terrein.
TWEEDE RESERVE PRINS Jefferson is Samantha’s tweelingbroer. Hij is de publiekslieveling en alle meiden vechten om zijn aandacht. Maar Jefferson heeft zijn oog al op iemand laten vallen…
INTRIGANT Daphne doet alles om ‘haar’ prins Jefferson terug te winnen. Ze weet zeker dat ze zal slagen, maar wie is toch dat meisje over wie hij niks loslaat?
BURGERMEISJE Nina is Samantha’s beste vriendin. Buiten het paleis weet niemand dat, want Nina haat de schijnwerpers. Als ze verliefd wordt op prins Jefferson, gaan al haar alarmbellen dan ook rinkelen.Lees alvast een stukje uit deel 1!