Kinder- & jeugdboeken

Winnaar National Book Award verschijnt deze zomer

28 maart 2018

vvdbDeze zomer verschijnt bij De Fontein Ver van de boom van Robin Benway. En echt, we kunnen niet wachten! Ver van de boom is een prachtige youngadultroman over familie, adoptie en de vraag: wat bepaalt wie je bent?

Wanneer de geadopteerde Grace op zoek gaat naar haar biologische moeder, ontdekt ze dat ze nog een zus en een broer heeft. Alle drie worstelen ze met vragen als: Wat betekent familie eigenlijk? En hoe definieer je jezelf zonder familie?

In Amerika won Ver van de boom de National Book Award in de categorie Young People’s Literature. De reacties van de pers zijn ook fantastisch:

  • ‘Een briljant staaltje inlevingsvermogen’ – The New York Times Book Review
  • ‘Deze warme, grappige, ontroerende en meeslepende roman over wat familie eigenlijk is, klopt van de eerste tot de laatste pagina.’ – Kirkus Reviews, starred review
  • ‘Hartverwarmend én hartverscheurend. Robin Benway duikt in de ziel van de hoofdpersonen die worstelen met het gevoel niet volwaardig en in de steek gelaten te zijn.’– Publishers Weekly, starred review

 

 

Vanaf 26 juni is dit boek overal verkrijgbaar. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze website, Facebook-pagina en Instagram in de gaten. Binnenkort delen we alvast een voorproefje!

Kun jij ook niet wachten op Ver van de boom en heb je zin om nu al een cross-over te lezen? Probeer de boeken van Julie Buxbaum. Lees hier over haar ontroerende roman Het ongelukproject.