Vergif – Jennifer DonnellySneeuwwitje zoals je haar nog nooit gezien hebt

Vergif is een weergaloze hervertelling van Sneeuwwitje. Bestsellerauteur Jennifer Donnelly, ook bekend van Stiefzus, geeft een nieuwe draai aan het beroemde sprookje in dit fantasyverhaal met een flinke dosis female empowerment. Voor jongeren vanaf 13 jaar en liefhebbers van youngadultboeken.

Het verhaal
De knappe Sophie, met haar rode lippen en een huid zo wit als sneeuw, staat op het punt de troon over te nemen. Haar stiefmoeder heeft echter heel andere plannen. Zij vindt Sophie veel te lief en te aardig om te regeren, een prinses van niks, en Sophie gelooft dat.
Maar wanneer een jager de opdracht krijgt om Sophie te vermoorden, ontdekt ze een ongekend vuur in zichzelf. Met de hulp van zeven mysterieuze vreemden besluit Sophie te vechten voor wat haar toebehoort.

Vanaf 9 april overal verkrijgbaar! Bestel bij je lokale boekhandel of via onderstaande knop bij onze eigen webshop Boekenwereld.com


Bekijk de boektrailerLees ook Stiefzus van Jennifer Donnelly

Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met de knappe prins te trouwen. Alleen is Isabelle niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelde om in Assepoesters schoentje te passen.
Isabelle heeft geprobeerd om mooi en lief te zijn, maar dat maakte haar juist gemeen, jaloers en leeg. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: echte schoonheid zit vanbinnen.

Vergif | Jennifer Donnelly | ISBN: 9789026153723 | € 18,99 – Stiefzus | Jennifer Donnelly | ISBN: 9789026151095 | € 17,99