De beste boeken voor Vaderdag!

Vaderdag boekentips

Zondag 19 juni is het weer de dag waar alle papa’s naar uitkijken: Vaderdag! Naast zo’n heerlijk ontbijtje op bed verwen je je vader natuurlijk ook met een fantastisch cadeau. Laten wij nou net een lijstje hebben gemaakt met boeken waar alle vaders gegarandeerd van zullen smullen…

We hebben hieronder de mooiste boeken voor je verzameld. Veel plezier met geven deze Vaderdag!
Wil je meer informatie over een boek? Klik dan op de knop onder het boek. Daar kun je ook direct in onze webshop Boekenwereld bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook de boeken kopen bij jouw lokale boekhandel!


Perfect leesvoer voor alle vaders!

 De Cock en moord op stand - Peter Römer

Baantjer deel 90 – De Cock en moord op stand – Peter Römer

Met een Baantjer zit je altijd goed! De Cock en moord op stand is het laatstverschenen deel in deze detective-serie, maar er is genoeg keuze uit de andere 89 delen!

In De Cock en moord op stand, geschreven door Peter Römer, wordt de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat geconfronteerd met een moord in het Paleis op de Dam.

Bloedbroeders - Arttu Tuominen

Bloedbroeders – Arttu Tuominen

Commissaris Jari Paloviita moet zijn jeugdvriend Antti, die hem redde van meedogenloze pesters, arresteren wegens moord. Weegt de loyaliteit aan zijn vriend zwaarder dan zijn wettelijke plicht?

Het eerste deel in een nieuwe serie, de Rivierdelta-serie die zich afspeelt in het Finse dorpje Pori.

De ijzeren schaduw - Stefano Siggia

De ijzeren schaduw – Stefano Siggia

Een intrigerende, op feiten gebaseerde thriller over de Eerste Wereldoorlog.

1915. Wanneer een oorlogsvlieger hoort dat zijn broer gedood is tijdens een spionageklus in Brussel, zet hij diens werk voort. Hij gaat op zoek naar het mysterie dat de IJzeren Schaduw wordt genoemd.

Het Warschau-protocol - Steve Berry

Het Warschau-protocol – Steve Berry

Zeven relikwieën van de Arma Christi vormen de inzet voor een veiling waarbij Poolse staatsgeheimen te koop zijn. De machtsverhoudingen in Europa staan op het spel. Een zaak voor Cotton Malone.

Als je vader fan is van historische verhalen, zijn de boeken van Steve Berry zeker een aanrader!

Voor de jonge vaders

Wild enthousiast over papa's

Wild enthousiast over papa’s – Philip Bunting

Met Wild enthousiast over papa’s van Philip Bunting maak je iedere kersverse vader blij! De meeste vaders proberen zo goed mogelijk voor hun kinderen te zorgen. In dit grappige prentenboek ontdek je hoe de vaders in de dierenwereld het voor elkaar krijgen.

Samen gaan bouwen – Oliver Jeffers

Een vader en zijn dochter bouwen hun leven samen. Met speciale materialen maken ze herinneringen om te koesteren en een huis om zich in thuis te voelen. Ze houden elkaar met liefde warm.

Weg! - Ineke Upperman & Emanuel Wiemans

Weg! – Ineke Upperman & Emanuel Wiemans

Freek mag met papa naar de formule 1, maar hij moet wel een gehoorbeschermer op. Freek is beteuterd dat hij hierdoor niks hoort, maar uiteindelijk blijkt hij wel meer te zíén dan andere toeschouwers…

Papa - Jimmy Fallon

Papa – Jimmy Fallon

Iedereen weet dat vaders een geheime campagne voeren om ervoor te zorgen dat het eerste woord van hun kind ‘papa’ is. Maar lukt het ook? Jimmy Fallon helpt vaders bij hun missie in het grappige ‘eerste woordjes’-boek Papa.


Nog niet het perfecte cadeau voor Vaderdag gevonden? Ga naar ons boekenoverzicht voor nog meer inspiratie!