Romans & Spanning

Nog op zoek naar een goede thriller voor bij het zwembad?

16 juli 2019

Lees je graag psychologische thrillers? Bijvoorbeeld de thrillers van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware? Dan is Vertrouw mij van Jessica Vallence ook echt iets voor jou.

Vertrouw mij is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meermaals verrast door overrompelende twists.’ The Bookseller

 

Dit is echt een boek voor mij!

Over Vertrouw mij
Het is niet alleen dat ik haar niet mag, ik vertrouw haar gewoon niet…

VALLANCE_Vertrouw_3DCharlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft, beschouwt ze dat als haar finest hour en regelt ze dat hij in het ziekenhuis terechtkomt. De ouders van de man zijn dankbaar dat ze zich over hem ontfermd heeft, maar zijn zus Rebecca is een heel ander verhaal. Rebecca mag Charlotte niet en bovendien vertrouwt ze haar niet. Maar ook Rebecca heeft zo haar geheimen. Naarmate de tijd verstrijkt groeit het wantrouwen tussen de twee vrouwen. Wie gaat het verst om haar geheimen verborgen te houden? En tot welke prijs?

 

Benieuwd? Lees hier een fragment

 

Over de auteur
Jessica Vallance woont en werkt in Bournemouth. Ze heeft gewerkt als scenarioschrijver en freelancejournalist. Vertrouw mij is haar debuut.