Kinder- & jeugdboeken

YES! De trailer van 100% Coco New York staat online!

25 april 2019

Kun jij ook niet wachten op de nieuwe 100% Coco-film? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen alvast de trailer met je delen! 100% Coco New York is vanaf 27 juni in de bioscoop te zien.

In 100% Coco New York heeft Style Tiger Coco (Nola Kemper) bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de Fashion School New York heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!Niki Smit_100% Coco Berlin

 

De film is gebaseerd op het boek 100% Coco New York van Niki Smit. Kun je na de film niet wachten om meer te lezen over Coco? Lees dan 100% Coco Berlin.

Bestel 100% Coco Berlin

filmeditie 100% Coco New york niki smit

 

Win een filmeditie! 

Op 28 mei verschijnt de filmeditie van 100% Coco New York met o.a. een superleuk interview met Nola Kemper en Valentijn Avé. Wil je kans maken om een exemplaar te winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram, want dan ben je als eerste op de hoogte van de winactie.