Kinder- & jeugdboeken

Nikki weet raad

avonturen van een niet-zo-snuggere wijsneus

Rachel Renée Russell

Nikki weet raad is het vijfde deel in de razend populaire serie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell.

Wanneer MacKenzie een roddelrubriek in de schoolkrant krijgt, is Nikki doodsbang dat ze dingen over Brandon zal verzinnen. Om haar aartsvijand in de gaten te houden, gaat Nikki ook bij de schoolkrant. Plotseling krijgt ze haar eigen rubriek! Onder de naam WIJSNEUS geeft ze leerlingen raad.

De column wordt een MEGAHIT en iedereen probeert te ontdekken wie Wijsneus is. MacKenzie kan de schrijfster wel VILLEN, want háár rubriek leest niemand nog! Zal ze Nikki’s geheim ontdekken?

Kijk voor meer informatie op www.dagboekvaneenmuts.nl.

Rachel Renée Russell is advocate, maar schrijft liever kinderboeken (ook omdat een pyjama en sloffen in de rechtszaal niet zijn toegestaan). De hoofdpersoon in haar succesvolle boeken heet Nikki, net als haar dochter. De serie Dagboek van een muts is wereldwijd een groot succes.

€ 15,50 Op voorraad
Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

In Dagboek van een muts smul je van de grappige blunders die Nikki dagelijks maakt.  - Tina over Zoek 't lekker uit! (Dagboek van een muts 2)
Een aanrader voor alle meiden

Een supertof boek! Echt een aanrader!

- Chicklit.nl

Superleuke gebeurtenissen, verteld op een grappige, flapuit-achtige manier

- CooleSuggesties.nl
Nikki weet raad

Nikki weet raad
Serie
Dagboek van een muts - 5
ISBN
9789026135033
Uitvoering
Hardback
Formaat
223 mm x 157 mm x 39 mm
Omvang
336
Verschenen
19-04-2014