Dé K-poproman over vriendschap, competitie en je dromen volgen


K-pop crush is vanaf nu bij alle boekhandels verkrijgbaar. Bestel via onze eigen online webshop Boekenwereld.com of bij je lokale boekhandel.

Al haar hele leven doet de Koreaans-Amerikaanse Candace Park alles om haar ouders tevreden te stellen. Ze haalt hoge cijfers en speelt altviool in het schoolorkest. Maar wat bijna niemand weet is dat ze het liefste zingt en gek is op K-pop.

Wanneer Candace stiekem naar een K-popauditie voor een nieuwe meidenband gaat en wordt uitgekozen voor een training in Korea, lijkt haar droom werkelijkheid te worden. Maar niets is minder waar: de lessen zijn loodzwaar en de concurrentie is moordend. En bovendien is regel nummer 1: NIET DATEN! Juist dat blijkt onmogelijk wanneer Candace megaster One.J en de superleuke YoungBae ontmoet.
Kan Candace die felbegeerde plek in de K-popband veroveren en tegelijk zichzelf blijven?

K-pop crush van Stephan Lee is een heerlijke tienerroman voor alle K-popfans of die meer wil weten over K-pop! Voor lezers vanaf 13 jaar.

Ontvang een recensie-exemplaar in ruil voor een recensie!

Lijkt het jou leuk om K-pop crush te recenseren? Vul het formulier hieronder in en wie weet kiezen we jou uit!

  •  *
  •  *
  •  *

We zullen je e-mailadres alleen gebruiken om je te informeren rondom de recensie-exemplaren van K-pop crush.


‘Een bruisend en verpletterend debuut!’

– Becky Albertalli, bestsellerauteur van Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld
Over K-pop

K-pop (afkorting van Korean pop(music)) komt uit Zuid-Korea en is een mix van verschillende muziekstijlen, waaronder hiphop- en popmuziek. Met zijn grote hit ‘Gangnam Style zette PSY K-pop in 2012 op de internationale kaart. Sindsdien bestormen K-popbands wereldwijd de hitlijsten, zoals de populaire boyband BTS en de meidengroep BLACKPINK. Zij hebben inmiddels miljoenen fans van over de hele wereld. K-popbands bestaan vaak uit een grote groep jongens of meisjes. Zij worden na jarenlange, intensieve trainingen door grote Koreaanse entertainmentbedrijven uitgekozen.

Tip: bekijk ook de documentaire van de megapopulaire girlband BLACKPINK op Netflix. 
‘Al op de eerste bladzijde val je gelijk voor Candace. Ik kan dit boek niet genoeg aanbevelen!’

– ★★★★★ op GOODREADS
© Lauren Perlstein

Over de auteur

Stephan Lee is journalist, en fan van YA-boeken en K-pop. Hij was redacteur bij Entertainment Weekly en werkt nu voor Bustle. Voor zijn werk interviewde hij verschillende K-popidolen.Stephan Lee | K-pop crush | VERTALER Mechteld Jansen | ISBN 9789026153549 (€ 16,99) | ISBN e-book 9789026153556 (€ 9,99) | NUR 284, 285 | vanaf 13 jaar