Bureau Speurneus en de boekenmaffia

Bureau Speurneus en de boekenmaffia 3D boek

Op 7 september verschijnt het eerste deel in de nieuwste serie van Jozua Douglas: Bureau Speurneus en de boekenmaffia. Een detective vol humor, spanning én avontuur met geweldige illustraties van Geert Gratama!

Bureau Speurneus en de boekenmaffia past perfect bij het Kinderboekenweekthema van 2021: Beroepen – Worden wat je wilt. Het gaat over Lev de Bruin en zijn vader, die je misschien nog wel kent uit De verschrikkelijke badmeester.

Bureau speurneus en de boekenmaffia illustratie

‘Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S.?’ vroeg Lev.
‘Mooie naam, hè?’ zei meneer De Bruin. ‘Het betekent: Sublieme Puike En Uitmuntende Resultaten Na Echt Uitstekend Speurwerk. We zijn echt een perfect team, jongen.’
‘Maar pap, ik zei toch dat ik geen detective wil worden.

Er is een misdaad gepleegd in de bibliotheek. De politie verdenkt bibliothecaris Sjaak Schreef, maar heeft niet genoeg bewijs om hem te arresteren.
Meneer De Bruin denkt dat Sjaak onschuldig is. Hij wil dat samen met zijn zoon bewijzen, maar Lev heeft daar helemaal geen zin in. Als meneer De Bruin plotseling zélf verdachte wordt móét Lev wel in actie komen, of hij nou wil of niet. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen.

Bekijk de boektrailer!Lees alvast een stukjeBureau Speurneus en de boekenmaffia | Jozua Douglas | voor lezers vanaf 8 jaar | ISBN: 9789026156496 (€ 14,99) | ISBN e-book 9789026156540 (€ 9,99) | NUR 283, 282