Guinness World Records 2022

Guinness World Records 2022 3D-boek

Het leukste cadeau voor het hele gezin!


Yesss, het is weer zo ver! De spiksplinternieuwe editie Guinness World Records 2022 ligt in de winkel. Deze editie bevat meer dan duizenden records en fantastische foto’s rond het thema ‘Bescherm onze aarde’. Klimaatverandering, recycling, alternatieve energiebronnen en natuurbescherming komen aan bod. Talloze recordhouders passeren de revue die proberen duurzamer om te gaan met de aarde. Boordevol tips om zelf bij te dragen aan de bescherming van onze planeet.


Entertaining én leerzaam, perfect voor alle leeftijden!Guinness World Records 2022 is verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of je favoriete webshop, onder andere bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Bestel ‘m voor 20:00 en je hebt ‘m morgen in huis!


Bekijk de boektrailer

Bekijk alvast de boektrailer en proef de sfeer van Guinness World Records 2022!

Bekijk het inkijkexemplaar

Neem alvast een kijkje in de nieuwe editie, met een aantal van onze favoriete pagina’s!

Lees meer over de Nederlandse & Vlaamse recordhouders

Ook in de Lage Landen hebben we fantastische recordhouders! Ben je benieuwd? Lees meer over hun records in onze blog.

Breek je eigen record!

Zou jij ook wel in het Guinness World Records-boek willen staan? Wij hebben vijf kindervriendelijke records geselecteerd die jij kunt proberen!

Puzzel je eigen Guinness-cover

Hoe snel kan jij de cover van Guinness World Records 2022 bij elkaar puzzelen? Daag jezelf en je vrienden uit!

Vijf verbazingwekkende records in de nieuwe editie!

Ook dit jaar staan er weer superveel spectaculaire en grappige records in het boek. Benieuwd naar onze favorieten? Lees snel verder!


In deze editie…

BESCHERM ONZE AARDE
Dit jaar focussen we op de aarde, het milieu en duurzaamheid. En de bijbehorende recordbrekende inspanningen van mensen die een verschil maken. Ontdek onze wereld en wat mensen doen om het the beschermen.

JONGE PRESTEERDERS
Editors, atleten, wetenschappers: wat hebben al deze recordbrekers gemeen? Ze zijn jonger dan 16 en veranderen de wereld. Ontmoet ze in de editie van dit jaar!

VIRTUELE RONDLEIDINGEN
Tussen elk hoofdstuk nemen we je mee op een virtuele rondleiding langs attracties van wereldklasse. Van Duitsland tot Australië, maak je klaar om negen culturele locaties te ontdekken vanuit de veiligheid van je eigen huis.

AUGMENTED REALITY
Heb je ooit een Spinosaurus willen ontmoeten? Gebruik de gratis app AugmentifyIt® om recordbrekende dinosaurussen tot leven te zien komen vanaf de bladzijden van het boek.


Bekijk de boektrailer
Bekijk het inkijkexemplaar