Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Een ingrediënt voor moord

Een ingrediënt voor moord - cover

Deel 3 in de Moord op het menu-serie.

Een glaasje wijn, Rieslingtaart en dan een stukje Quetschetaart met slagroom – voormalig sterrenchef Xavier Kieffer en zijn vriendin, gastrocriticus Valerie Gabin, amuseren zich uitstekend op de Luxemburgse zomerkermis. Maar in een biertent stopt een vreemdeling plotseling een magneetkaart in zijn hand en verdwijnt.

De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen onder de Rode Brug. Was het moord of zelfdoding? Waarom gaf hij Kieffer deze kaart? Wat staat er in computercodes op? En waarom zitten er ineens zoveel mensen achter hem aan? De Luxemburgse chef-kok bevindt zich plotseling in een schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters...

Een ingrediënt voor moord is het derde boek in de 'culi cozy crime' Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand. De avonturen van Xavier Kieffer begonnen in Moord aan tafel en Een dodelijke delicatesse.

Lees meer >
Over de auteur

Tom Hillenbrand

Tom Hillenbrand heeft Europese politicologie gestudeerd en was jarenlang redacteur bij Der Spiegel Online. Eerder schreef hij non-fictie en thrillers, waarvoor hij diverse prijzen won.

Meer boeken van deze auteur
12,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Luisterboek
Paperback E-book
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789026169601
  • Duur: 07u 26m 44s
  • Publicatiedatum: 19-04-2024
  • Vertaler: Cora Kool
  • Lezer: Alex van Bergen

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Deel 3 in de Moord op het menu-serie.

Een glaasje wijn, Rieslingtaart en dan een stukje Quetschetaart met slagroom – voormalig sterrenchef Xavier Kieffer en zijn vriendin, gastrocriticus Valerie Gabin, amuseren zich uitstekend op de Luxemburgse zomerkermis. Maar in een biertent stopt een vreemdeling plotseling een magneetkaart in zijn hand en verdwijnt.

De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen onder de Rode Brug. Was het moord of zelfdoding? Waarom gaf hij Kieffer deze kaart? Wat staat er in computercodes op? En waarom zitten er ineens zoveel mensen achter hem aan? De Luxemburgse chef-kok bevindt zich plotseling in een schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters...

Een ingrediënt voor moord is het derde boek in de 'culi cozy crime' Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand. De avonturen van Xavier Kieffer begonnen in Moord aan tafel en Een dodelijke delicatesse.

Dit boek is onderdeel van Moord op het menu

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven