Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Een dodelijke delicatesse

Een dodelijke delicatesse - cover

Deel 2 in de Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand.

Sinds Xavier Kieffer een relatie heeft met de beroemdste gastro-criticus van Frankrijk, wordt hij uitgenodigd voor de meest exclusieve evenementen. Maar het chique diner met de Parijse burgemeester eindigt na het voorgerecht: Ryuunosuke Mifune, Europa's beroemdste sushichef, valt plotseling dood neer.

De diagnose is visvergiftiging, maar Kieffer is sceptisch en merkt al snel dat er dingen niet kloppen. Hij duikt in de wereld van sushi en realiseert zich dat er vis is die duurder is dan goud – en waardevoller dan een mensenleven…

Een dodelijke delicatesse is het tweede boek in de Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand. De avonturen van Xavier Kieffer begonnen in Moord aan tafel en gaan verder in Een ingrediënt voor moord.

Lees meer >
Over de auteur

Tom Hillenbrand

Tom Hillenbrand heeft Europese politicologie gestudeerd en was jarenlang redacteur bij Der Spiegel Online. Eerder schreef hij non-fictie en thrillers, waarvoor hij diverse prijzen won.

Meer boeken van deze auteur
12,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Luisterboek
Paperback E-book
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789026169571
  • Duur: 08u 26m 09s
  • Publicatiedatum: 02-04-2024
  • Vertaler: Cora Kool
  • Lezer: Alex van Bergen

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Deel 2 in de Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand.

Sinds Xavier Kieffer een relatie heeft met de beroemdste gastro-criticus van Frankrijk, wordt hij uitgenodigd voor de meest exclusieve evenementen. Maar het chique diner met de Parijse burgemeester eindigt na het voorgerecht: Ryuunosuke Mifune, Europa's beroemdste sushichef, valt plotseling dood neer.

De diagnose is visvergiftiging, maar Kieffer is sceptisch en merkt al snel dat er dingen niet kloppen. Hij duikt in de wereld van sushi en realiseert zich dat er vis is die duurder is dan goud – en waardevoller dan een mensenleven…

Een dodelijke delicatesse is het tweede boek in de Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand. De avonturen van Xavier Kieffer begonnen in Moord aan tafel en gaan verder in Een ingrediënt voor moord.

Dit boek is onderdeel van Moord op het menu

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven