Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Zeven YA-boeken die je absoluut moet lezen!

7 mei 2018

7 YA-boeken die je absoluut moet lezen

Zit jij altijd met je neus in de leukste en spannendste ya-boeken? Of wil je je te lezen-lijst aanvullen voor de zomervakantie? Dan hebben wij nog wel een aantal aanraders! We zetten hier onze zeven favorieten op een rijtje.

1. Het ongelukproject is een ontroerend youngadultroman met een catchy cover! Voor fans van Het Rosie project

2. Hou je van thrillers? Mel Wallis de Vries schrijft ze als geen ander. Haar nieuwste boek Pijn is niet alleen een topthriller, het boek ziet er ook nog eens supermooi uit!

3. Heb je De Hongerspelen verslonden en heb je zin in meer? Dan is Showstopper perfect voor jou! Lees hier wat bloggers van dit fantastische boek vinden én laat je overtuigen door auteur Hayley Barker.

4. Wij leugenaars is écht een van onze all-time favourites. Heb je dit verpletterende boek nog niet gelezen? Grijp je kans! Er ligt nu een speciale editie in de (web)winkel voor maar een tientje.

Lockhart slaagt erin je volkomen te verrassen met een plotwending die het hele boek in een ander licht zet. Een pageturner over hebzucht, vergelding en schuld.’ – Trouw

5. Zet deze ya-roman maar vast op je lijstje! Een prachtig, grappig en ontroerend verhaal over wat familie eigenlijk is. Nog even geduld: Ver van de boom verschijnt op 26 juni.

6. De serie De Royals. Oké, eigenlijk zijn dit dus drie boeken: Geheimen, Verraad en Verleiding. Maar ze zijn ver-sla-vend en het liefst lees je ze in één ruk achter elkaar uit. Plan maar vast een weekje vrij!

‘De levensechte beschrijvingen van de Royal-broers zijn spot on, je wordt zelf een beetje verliefd op ze.’ – een lezer op Hebban.nl

7. Op zoek naar een boek waarbij je hardop moet lachen? Dan is Geen beste dag voor voodoo iets voor jou! Vol sarcasme, gruwelijke grappen en rondvliegende ledematen. Zelfs jongens die niet van lezen houden maken hier een uitzondering voor!

Volg ons!
Wil je meer boekentips of ben je een Bookstragramlover? Volg ons via @uitgeverijdefontein en #fonteinbooklover

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven