Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Op zoek naar een YA-boek voor jongens?

12 juni 2018

Ben je Het leven van een Loser ontgroeid en is het tijd voor iets nieuws? Dan hebben wij nog wel een aantal YA-boeken die je leuk zal vinden! We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Sfeervol en superspannend!  Voor jongens en stoere meiden vanaf 13 jaar. Of ze nu veel of weinig lezen. #philippullman #fredfordham #detijdreizenvanjohnblake #aanboordvanhetspookschip #boem #paf #pow #graphicnovel #instabook

Sfeervolle graphic novel bomvol actie! 
Aan boord van het spookschip is het eerste deel in de serie De tijdreizen van John Blake. Auteur Philip Pullman is bekend van onder meer de bekroonde bestsellertrilogie Het gouden kompas. Dit beeldverhaal vol actie gaat over John, de zoon van wetenschapper Blake die experimenteert met het ombuigen van tijd. Sindsdien bevaart spookschip de Mary Alice de zeeën van vroeger en nu, met John aan boord. Dit boek is niet alleen superspannend, maar ook nog eens goed voor de woordenschat!

28-29_Geen beste dag voor voodoo - 3d

Supergrappige slapstickhorror voor tieners
Hardop lachen om young adult! Geen beste dag voor voodoo van Jeff Strand zit vol gruwelijke grappen. Wat gebeurt er als je beste vriend met een voodoopop van je geschiedenisleraar aankomt, en de pop het iets te goed blijkt te doen? Tyler, Adam en Kelley hadden dít in ieder geval niet verwacht. Dit boek is de perfecte mix van sarcasme, comedy en actie.

De spill zone leest als een Netflix-serie!
Als je op zoek bent naar een goed verhaal en prachtig artwork, dan is De spill zone hét boek om op te pakken. De spill zone is een griezelig spannend verhaal geschreven door bestsellerauteur Scott Westerfeld en geïllustreerd door DreamWorks-illustrator Alex Puvilland. Hoofdpersoon Maddie neemt je mee op avontuur in de onbekende en mysterieuze spill zone waar zij moet overleven. Een stoer en spannend verhaal voor dertienplussers.

23279255_1498559176897216_977669306873544704_n

Vlot, meeslepend en vol droge humor
Winger is een grappig en aangrijpend youngadultboek voor jongens, geschreven door Andrew Smith. Met dit boek won hij onder andere de Amazon Best of the Year-award. Ryan Dean West, aka Winger, is veertien, vijfdeklasser, en sinds kort kamerbuddies met de grootste eikel van het internaat. Winger moddert van probleem naar probleem, maar niets kan hem voorbereiden op wat komen gaat… Herkenbaar voor pubers, vol droge humor!?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven