Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe bloedstollende thriller van Margje Woodrow

30 juni 2020

Vanaf 30 juni is het nieuwe boek van Margje Woodrow overal verkrijgbaar! Fake trip is weer een megaspannende en actuele jeugdthriller. 

Fake it till you make it…
Wie draagt een masker?
Wie is echt zichzelf?
Wat is real en wat is fake?

Het verhaal

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona: zon, tapas, Gaudí en relaxen op het strand. Iedereen heeft er zin in. Maar dan gebeuren er dubieuze dingen. Een docent komt niet opdagen, er gebeurt een afschuwelijk ongeluk en er wordt een creepy filmpje gedeeld in de groepsapp. De panningen lopen hoog op. Geheimen komen bloot te liggen. Kunnen Demi en Billy deze hel stoppen? Of is het te laat?

Bekijk de boektrailer

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen. Met Snitch was Margje Woodrow finaliste bij de Prijs van de Jonge Jury 2019. Speciaal voor de Boekenweek voor Jongeren 2019 schreef zij ‘Exposure’, dat werd opgenomen in de bundel 3PAK. Nationale media consulteren Margje met regelmaat vanwege haar expertise over jongeren en lezen, o.a. landelijke kranten en Koffietijd.

Volg Margje op Instagram, Facebook of bekijk haar website.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven