Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Margje Woodrow schrijft mee aan geschenk 3PAK

19 september 2019

3pak1

Margje Woodrow is een van de drie auteurs die dit jaar het gezicht zijn van de Boekenweek voor Jongeren (20 t/m 29 september). Samen met Karin Amatmoekrim en Joost Klein ging ze de uitdaging aan om een kort verhaal te schrijven dat scholieren tussen de 15 en 18 jaar prikkelt en tot denken aanzet.

De bundel 3PAK wordt in september gratis weggeven in boekhandels, bibliotheken en op scholen en is geschikt voor alle leerlingen in de bovenbouw, van (v)mbo tot vwo.

‘Jeugdthrillers schrijven en jongeren ontmoeten tijdens schoolbezoeken is voor mij een droomcombi! Ik wil jongeren met spannende en toegankelijke verhalen triggeren om te gaan bingelezen.’

margje banner

De spannende boeken van Margje zijn perfect voor middelbare scholieren. Thema’s als groepsdruk, vriendschap en verraad spelen vaak een rol. Margjes boeken Verwoest en Snitch waren beide leestips van de Jonge Jury en Snitch is dit jaar genomineerd voor de prijs. Haar nieuwste boek Buitenspel is net verschenen en is bloedstollend spannend!Wil je meer informatie over 3PAK en de Boekenweek voor Jongeren? Kijk dan op de website van de CPNB.  

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven