Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Lees alvast een stukje uit het spannende ‘Snitch’

13 maart 2018

Snitch – het nieuwe boek van Margje Woodrow – is een spannende YA-thriller met een actueel thema: ritalingebruik onder jongeren. Vanaf 27 maart is dit gave boek overal te koop. Ben je benieuwd en wil je alvast een stukje lezen? We hebben speciaal voor onze websitebezoekers de eerste twee hoofdstukken beschikbaar gesteld

Onderaan deze pagina kan je de spannende boektrailer bekijken!

Snitch en Knock-out

Margje weet wat jongeren bezighoudt en dat is te merken in haar spannende boeken. Haar vorige boek Verwoest is genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. Er kan tot 1 mei 2018 op gestemd worden. Met jouw stem maak je kans op kaartjes voor een escaperoom bij jou in de buurt. Stem jij op Verwoest?  

Meer!
Wil je vergelijkbare spannende YA-trhillers lezen? Probeer dan eens de boeken van Cis Meijer. Haar nieuwste boek Knock-out verschijnt in april, maar Val, Verdoofd en Moordspel zijn al te koop in de (web)winkel). Je leest ze in één ruk uit! 

Wil je Margje en Cis ontmoeten? Dat kan! Op 22 april kun je een superleuk moordspel spelen tijdens YALFest. Kaarten voor dit leuke festival zijn te kopen via de website van YALFest.

Enne… Wist je dat er een speciale politie niet betreden-nieuwsbrief bestaat? Schrijf je in en blijf op de hoogte van alles rondom onze YA-thrillers!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven