Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Heerlijke YA-roman verschijnt als kerstfilm op Netflix

23 oktober 2019

LIS_keyart_1x1

Op 8 november is de nieuwe romantische comedy te zien op Netflix, gebaseerd op het boek van John Green (Schildpadden tot het oneindige, Een weeffout in onze sterren), Maureen Johnson en Lauren Myracle. Zij schreven drie onweerstaanbare verhalen vol sneeuw, drama en liefde, die aan het einde van Let it snow prachtig bij elkaar komen. De cast bestaat onder andere uit Kiernan Shipka (Chilling adventures of Sabrina), Shameik Moore (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en Isabela Moner (Dora the Explorer).

Op kerstavond wordt een klein dorp geraakt door een zware sneeuwstorm. Diverse leerlingen van de middelbare school ontdekken onverwachte kansen, maar ook problemen die hun vriendschap, liefdeslevens en ambities in de weg staan.

Bekijk de trailerOmslag_LET IT SNOW_RGB

 Wil je het boek lezen voordat je de film ziet? Lees dan nog snel het e-book! Je kunt ook nog even wachten op de prachtige filmeditie, verkrijgbaar vanaf 19 november.Of‘Een heerlijk boek om tijdens de koude winterdagen mee op de bank te kruipen.’ – Chicklit.nl

Op de hoogte blijven van Let it snow? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram of Facebook!

Wist je trouwens dat ook een ander boek van De Fontein te zien is op Netflix? Trinkets is sinds deze zomer te zien als serie. En goed nieuws: er komt een tweede seizoen! Lees hier meer over de serie.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven