Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

‘Game on’ en ‘Geen weg terug’ genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury! 🎉

22 mei 2023

Foto van de boeken Geen weg terug en Game on met gouden confetti en het Jonge Jury-logo

De afgelopen maanden konden jongeren van 12 tot en met 15 jaar op hun favoriete boek stemmen. Daarbij hadden ze keuze uit de 113 origineel Nederlandstalige jeugdboeken die in 2022 zijn uitgebracht. Vandaag werd de top 3 bekendgemaakt voor de Prijs van de Jonge Jury. En wij zijn trots, want zowel Game on van Cis Meijer als Geen weg terug van Elvin Post zitten in de top 3!

Op 7 juni, de Dag van de Jonge Jury, wordt bekendgemaakt welk boek de Prijs van de Jonge Jury 2023 wint. Naast Game on en Geen weg terug staat ook Huisje 13 van Elin Meijnen in de top 3.

Over Game on

Cover van Game on

Hoe ver ga jij voor je vrienden?
No fear. No limits. No excuses…
Vijf vrienden krijgen een mysterieuze uitnodiging om deel te nemen aan een populair YouTube-spel: de nieuwsgierige Noor, de ambitieuze Sky, de knappe Eline, gezelligheidsdier Daan en de sportieve Jordi. De finale zal plaatsvinden in een afgelegen landhuis. Game on!
Maar de uitnodiging blijkt de start van een gruwelijk spel. Wanneer Sky spoorloos verdwijnt, móéten de andere vier alles op alles zetten om hun vriendin te redden. Hoever zijn ze bereid te gaan voor haar? En wie heeft het op hen gemunt, en waarom?Over Geen weg terug

Cover van Geen weg terug

Wanneer Eva en haar vriendinnen Anna, Fleur en Kim middenin de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, stuiten ze op een auto die met geopende portieren op de weg staat. Ernaast liggen twee mannen in een grote plas bloed. Als Eva de politie wil bellen, ziet Fleur een tas met geld in de auto. Hoewel Eva en Anna er geen goed gevoel bij hebben, neemt Fleur de tas mee. Maar dan blijkt dat een van de mannen nog leeft. Hij hoort bij een groep zware criminelen…

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven