Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze YA-boeken moet je lezen vóór de zomer komt!

22 maart 2021

Na bijna een heel jaar zitten we nog steeds allemaal thuis, maar vrees niet. Deze zomer komen er namelijk weer genoeg nieuwe boeken jouw kant op – daarmee kom je je tijd dus zeker door! Zo verschijnen deze zomer onder andere Majesteit, Lang en gelukkig en Vergif.
Het speciale aan deze boeken is dat je gelukkig geen maanden meer hoeft te wachten tot je in deze werelden kunt duiken. Deze heerlijke YA-boeken zijn namelijk het vervolg op boeken die al een tijdje verschenen zijn.

Lees hieronder waar de eerste boeken over gaan. Nieuwsgierig geworden? Bestel ze direct in onze webshop, Boekenwereld.com, via de knoppen.

Stiefzus Jennifer Donnelly

De verbitterde Isabelle heeft alles gedaan om in het glazen muiltje te passen, maar de prins is met haar knappe stiefzus getrouwd. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen… Zal het haar lukken?

Vergif is eigenlijk geen vervolg, maar weer een nieuwe vertelling van Assepoester vol girlpower! Vanaf 9 april kun je al genieten van dit fantasyverhaal.

Cinder & Ella Kelly Oram

Ella mag na maanden revalideren eindelijk naar huis. Bij het ongeluk kwam haar moeder om en nu moet Ella naar het huis van haar vader in Hollywood. Ella’s stiefzussen zitten hier alleen niet op te wachten. Ella mist haar moeder en haar blogvriend, Cinder. Na het ongeluk heeft ze niks meer aan hem laten weten. Wat Ella niet weet, is dat Cinder haar ook heel erg mist én dat hij de hotste acteur van Hollywood is…

Deel 2, Lang en gelukkig, verschijnt 20 juli 2021.

American Royals – Katharine McGee

Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefde dreigen de kroon te ondermijnen. Nu kroonprinses Beatrice op zoek moet naar een huwelijkskandidaat, begint ze overal aan te twijfelen. De eerste reserve prinses Samantha, het zusje van Beatrice, houdt van feesten en jongens. Maar de enige jongen die ze echt leuk vindt is verboden terrein. Wint liefde het van plicht en traditie?

Deel 2, Majesteit, verschijnt 17 augustus 2021.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe boeken die bij ons verschijnen? Volg ons op Instagram, Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven