Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Cis Meijer wint de Prijs van de Jonge Jury!

7 juni 2023

Wauw! Game on van Cis Meijer heeft op 7 juni, de Dag van de Jonge Jury, de prijs van de Jonge Jury gewonnen. De afgelopen maanden konden jongeren van 12 tot en met 15 jaar op hun favoriete boek stemmen. Daarbij hadden ze keuze uit de 113 origineel Nederlandstalige jeugdboeken die in 2022 zijn uitgebracht. In de top 3 zaten ook Geen weg terug van Elvin Post en Huisje 13 van Elin Meijnen.
Over Game on

Hoe ver ga jij voor je vrienden?
No fear. No limits. No excuses…
Vijf vrienden krijgen een mysterieuze uitnodiging om deel te nemen aan een populair YouTube-spel: de nieuwsgierige Noor, de ambitieuze Sky, de knappe Eline, gezelligheidsdier Daan en de sportieve Jordi. De finale zal plaatsvinden in een afgelegen landhuis. Game on!
Maar de uitnodiging blijkt de start van een gruwelijk spel. Wanneer Sky spoorloos verdwijnt, móéten de andere vier alles op alles zetten om hun vriendin te redden. Hoever zijn ze bereid te gaan voor haar? En wie heeft het op hen gemunt, en waarom?

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.