Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Catch is de spannendste jeugdthriller van het voorjaar!

6 april 2023

Maakt ze de fout van haar leven door met hem af te spreken?

Catch is alweer de tweede jeugdthriller van bekroond auteur Elvin Post. Een boek met actuele thema’s en onverwachte wendingen! Deze spannende jeugdthriller brengt je op het puntje van je stoel. Durf jij dit boek te lezen?

Catch is vanaf 25 april verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of favoriete webwinkel! Ook verkrijgbaar als e-book en audioboek.

Het verhaal

De introverte Roos is in de wolken als ze Noah leert kennen via Catch, een nieuwe jongerenapp. Hoewel ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, begrijpt hij haar als geen ander en Roos wil hem dolgraag ontmoeten. Intussen wordt er in de stad voor de tweede keer in korte tijd een meisje vermoord. Volgens Roos’ vader, die bij de krant werkt, vermoedt de politie dat de dader zijn slachtoffers benadert via Catch. Kan Roos Noah vertrouwen? Of maakt ze een grote vergissing door met hem af te spreken?

Over Elvin Post

Elvin Post is bekend van zijn thrillers voor volwassenen, waaronder De cursus. Met Groene vrijdag won hij in 2004 als jongste winnaar tot dan toe de Gouden Strop en voor Roomservice ontving hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn boeken verschenen in diverse landen. In 2022 verscheen Geen weg terug, Elvins eerste jeugdthriller.

‘De beste Nederlandstalige thrillerschrijver’ – NRC Handelsblad

‘De cinematografische stijl maakt Elvin Post tot een van de origineelste Nederlandse thrillerschrijvers.’ – Trouw

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven