Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

‘Waar is Grace’: psychologische thriller eerst alleen als e-book

2 juni 2020

Het e-book Waar is Grace van Emily Elgar is verkrijgbaar! Deze psychologische thriller verschijnt eerst alleen als e-book en naar verwachting volgend voorjaar (2021) als papieren boek.

Waar is Grace

Waar is Grace is een heerlijke psychologische thriller die zo geschreven is dat je door móét blijven lezen. Ik kon mijn e-reader dit weekend niet wegleggen en bleef maar lezen. Ik moest gewoon weten hoe het verder zou gaan met Meg en haar dochter Grace. Ze wonen in een klein stadje en zijn daar zeer geliefd. De shock is dan ook groot als Meg vermoord gevonden wordt en Grace vermist is. Vooral omdat Grace al jaren ziek is en misschien nog maar een paar dagen te leven heeft. Wie vermoordde de moeder die haar leven in dienst stelde van haar zieke dochter, en wie ontvoerde de dochter, die zonder haar medicijnen niet overleeft?


Je leest het verhaal van Meg en Grace vanuit verschillende perspectieven, dat houdt de vaart er lekker in. Ik kon het niet wegleggen en was een heel weekend in de ban van Grace. Een spannend boek, waarbij je alles om je heen even helemaal vergeet.’
Ester van Lierop, Brandmanager De Fontein

 

 

Wist je dat je via onze webshop Boekenwereld makkelijk e-books kunt kopen voor alle e-readers*, bijvoorbeeld van Kobo, en voor het lezen op telefoons en tablets. 
Onze e-books zijn direct na betaling via onze webshop Boekenwereld beschikbaar in je account en/of via de downloadlink in de bevestigingsmail.

*Behalve Kindle

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven