Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe documentaire: ‘Een kaarsje voor Nicky Verstappen’

11 december 2018

Zondag 23 december zendt MAX om 23.00 uur, op NPO 1 Een kaarsje voor Nicky Verstappen uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestte.

Cover De mysterieuze dood van Nicky Verstappen

In Een kaarsje voor Nicky Verstappen vertellen Berthie, Peetje en Femke Verstappen openhartiger dan ooit over het verdriet en het gemis van Nicky en de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, waardoor zij de tragedie konden overleven. Zij doen dit samen met Peter R. de Vries, de misdaadverslaggever die hun vriend en steunpilaar werd. Ook hij laat zich van een persoonlijke kant zien.

Documentairemaker Simon Vuyk is al vanaf 1998 bij de zaak betrokken. Hij was eindredacteur bij het televisieprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever en schreef het boek De mysterieuze dood van Nicky Verstappen. Hij maakte de ontknoping in het onderzoek de afgelopen maanden, samen met de familie Verstappen en Peter R. de Vries, van dichtbij mee.

Een kaarsje voor Nicky Verstappen
Zondag 23 december
23.00 uur NPO 1

bestelknop (1)
bestelknopebook

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven