Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuwe boeken in december

2 december 2020

Het is december! Officieel winter en gelijk ook een stuk kouder. Eigenlijk perfect om lekker binnen te zitten met een goed boek. In deze laatste maand van het jaar verschijnen er nog 4 pareltjes van nieuwe boeken. Hieronder hebben we ze even voor je op een rijtje gezet. Met welke ga jij beginnen?

December boeken

Bijzonder beroerde bouwers

Bijzonder beroerde bouwers is een geweldig leerzaam boek voor nieuwsgierige bouwkundigen in de dop van Sean Connolly en illustrator Pat Lewis. Voor leergierige lezers vanaf 9 jaar.

Eigenlijk is de toren van Pisa een dikke fail, en het is niet de enige bouwblunder uit de geschiedenis. Dit boek staat er vol mee. Ook met proefjes om het zelf beter te doen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 15,- met gratis verzending.


Een nieuw begin

De meeslepende roman Een nieuw begin is het eerste boek in de serie Een veilige haven, waarin Ellie Dean haar lezers meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog, en een klein pension aan de kust.

Engeland, 1939. De 16-jarige Sally en haar kleine broertje Ernie worden geëvacueerd naar het platteland. Daar moeten ze een nieuw leven opbouwen terwijl om hen heen de oorlog woedt.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 19,99 met gratis verzending.


De ex

Een indrukwekkende psychologische thriller van Nicola Moriarty over obsessie en wraak. Deze pageturner zit vol plotwendingen en leest als een trein!

Georgia valt voor Luke en ze krijgen een relatie, maar al snel blijkt dat zijn ex-vriendin hem niet los wil laten…

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 19,99 met gratis verzending.


Niemand behalve jij

Wie spreekt de waarheid in deze spannende jeugdthriller van Anica Mrose Rissi?

Kayla heeft totaal geen zin in zomerkamp, maar als ze op eerste dag de populaire Lainie ontmoet, verandert alles. De meiden worden onafscheidelijk en Kayla’s zomer kan niet meer stuk.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 19,99 met gratis verzending.


Met de knoppen bij de boeken kun direct bij onze webshop Boekenwereld bestellen. Je kunt natuurlijk ook naar jouw favoriete boekhandel in de buurt gaan, daar staan ze graag voor je klaar! Of bestel bij hun webshop.
Wil je een boek cadeau geven met sinterklaas of kerst? Probeer dan de drukte te vermijden en koop je cadeautjes op tijd #winkelslimkoopoptijd.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven