Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

‘Regels van het spel’: ongekend spannend!

26 mei 2020

Banner Hoffman Regels van het spel

Ben je niet zo bang aangelegd en kan een boek je niet spannend genoeg zijn? Hou je van de boeken van Karin Slaughter? Dan is Regels van het spel van Jilliane Hoffman iets voor jou! Jilliane Hoffman staat garant voor stevige thrillers.


In Regels van het spel volgen we C.J. Townsend. Je kunt haar kennen uit de eerdere boeken van Hoffman: Vergelding, De laatste getuige en De snijkamer.

Waar gaat het over?
Wanneer in Miami het zwaar toegetakelde lijk van een vermiste vrouw wordt gevonden, komt procureur C.J. Townsend in haar onderzoek een geheim forum op het spoor: mannen betalen veel geld om live toe te kunnen kijken hoe argeloze vrouwen deelnemen aan een gruwelijk spel waarbij ze uiteindelijk sterven. Ze zet alles op alles om de groep op te rollen, maar dan verdwijnt er weer een jonge vrouw. Terwijl C.J. doorkrijgt dat de regels van het macabere spel gewijzigd zijn, verandert haar eigen leven in een nachtmerrie…


Jilliane Hoffman | Regels van het spel
€ 20,- | ISBN 9789026150494Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Van haar hand verschenen o.a. Vergelding en De kleine getuige.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven