Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De mooiste boeken voor Vaderdag

4 juni 2018

Op zondag 17 juni is het Vaderdag. Zet die dag je (schoon)vader, opa of andere belangrijke man in je leven eens goed in het zonnetje.

Wij hebben speciaal voor Vaderdag drie mooie boeken geselecteerd.

Vaderdag boeken

 

 Papa van Jimmy Fallon – voor de kersverse vader

Papa is een humoristisch ‘eerste woordjes’-boek van de beroemde komiek Jimmy Fallon, geïllustreerd door Miguel Ordóñez. Deze New York Times-bestseller is het perfecte vaderdagcadeau.

Iedereen weet dat vaders een geheime campagne voeren om ervoor te zorgen dat het eerste woord van hun kind ‘papa’ is. Maar lukt het ook? Jimmy Fallon helpt vaders bij hun missie.

Jimmy Fallon boek papa
button (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dochter van het moeras van Karen Dionne – voor de vader met dochter(s)

Dochter van het moeras van Karen Dionne is een geweldige thriller over een vader-dochterrelatie.

Dochter van het moeras - 3d

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.
Vijftien jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

button (1)

 

 Alleen hij van Andrew Gross – voor de vader met stalen zenuwen

Alleen hij van Andrew Gross speelt zich af in 1944. Terwijl in Europa de Tweede Wereldoorlog voortduurt, werken de Amerikanen uit alle macht aan het Manhattanproject. De code die ontbreekt is ontwikkeld door de Poolse natuurkundige Alfred Mendl, die uit het getto van Warschau op transport naar Auschwitz is gezet.

De jonge Pool Nathan Blum is Europa ontvlucht en werkt als vertaler voor de Amerikanen. Hij spreekt vloeiend Duits en Pools, hij is vindingrijk en nu hij alles en iedereen is verloren in de oorlog, is hij vooral vastbesloten zijn leven een zinvolle nieuwe wending te geven. Wanneer de Amerikanen hem vragen het welhaast onmogelijke te doen, aarzelt hij niet. Hij zal terugkeren naar Europa en infiltreren in Auschwitz in een poging Alfred Mendl te bevrijden.

Gross Alleen hij
button (1)

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven