Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Lockdown-leeschallenge: doe jij ook mee?

3 februari 2021

banner lockdown-leeschallenge

Doe mee met onze lockdown-leeschallenge! We zitten voorlopig nog even in deze lockdown en we moeten ons toch zien te vermaken. Natuurlijk kunnen we alle series bingen en heel veel films kijken, maar een lockdown-leeschallenge leek ons een beter idee. Want lezen is leuk en hartstikke goed voor je. Je hebt vast nog wel een boek op de stapel liggen dat je nog wilt lezen. Dit is je kans om eraan te beginnen en het uit te lezen!

Dit is het plan:
De uitdaging is om iedere dag minstens 30 pagina’s te lezen. Als je dat vanaf nu (3 februari) vol kunt houden, heb je op 2 maart 840 pagina’s gelezen. Een gemiddelde roman heeft zo’n 300-350 pagina’s, dus dan ben je twee boeken verder. Natuurlijk zijn er ook veellezers onder jullie. Als je altijd al 30 pagina’s op een dag leest, verdubbel dan bijvoorbeeld het aantal. Als je minder leest op een dag, dan stel je jouw challenge in op bijvoorbeeld 15 pagina’s per dag. Deel vooral even met ons wat jouw leeschallenge gaat worden.

Op Instagram zullen we regelmatig stories plaatsen over de challenge en ook delen hoever we zelf zijn met deze challenge en wat we lezen! Om te laten zien dat je meedoet en om bij te houden wat je leest, kun je onderstaande plaatjes downloaden en afvinken hoeveel je gelezen hebt. Deel dat in je stories en tag ons in je bericht (@uitgeverijdefontein) dan kunnen we zien hoe het gaat. Vraag ook vrienden en familie om mee te doen, of kies samen een boek uit om te lezen, dan kun je het er daarna ook nog over hebben.

PS Het hoeft geen boek van De Fontein te zijn (is wel leuk natuurlijk, maar geen must), het gaat om het lezen.

Dit gaan wij lezen:

Ester gaat de nieuwste, nog niet verschenen, maar wel net vertaalde thriller van Clare Mackintosh lezen: Gegijzeld.
Tina gaat De goede grap van Norman Foreman van Julietta Henderson lezen.
Marilou gaat American Royals van Katharine McGee lezen.
Anne gaat Niemand behalve jij van Anica Mrose Rissi lezen.

Download hieronder de plaatjes voor in je Insta Stories om te laten zien dat je meedoet, wat je leest en hoever je al bent gekomen.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven