Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

La dolce vita in deze heerlijke cosy crime-serie!

16 mei 2022

De La dolce vita-serie is een heerlijke cosy crime geschreven door Valentina Morelli waarin je meegenomen wordt naar een pittoresk dorpje in het hart van Toscane. Geniet van de echte Toscaanse levensstijl, een goede dosis misdaad en een nieuwsgierige non in deze nieuwe serie! Nu verschenen als e-book voor maar € 3,99 per stuk en te luisteren als audioboek.

La dolce vita-serie

Benvenuto in Santa Caterina! Zuster Isabella woont, werkt en bidt in het klooster van het pittoreske dorpje in het hart van Toscane. Maar uit het niets moet ze plotseling een moordzaak onderzoeken! Vanaf dat moment maakte de nieuwsgierige non er haar levenswerk van om de grote en kleine misdaden van de dorpelingen op te lossen. Carabiniere Matteo is blij met deze hemelse hulp, want als enige, en nog niet erg ervaren politieagent in Santa Caterina heeft hij immers zijn handen vol…

Hier vind je alle informatie over de drie delen van deze serie. Je kunt ook direct de e-books downloaden voor op je e-reader, tablet of telefoon via onze eigen webshop Boekenwereld. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar via jouw favoriete online boekhandel. De audioboeken zijn vanaf eind oktober te luisteren via jouw favoriete streamingsdienst!


La dolce vita - De moord in het klooster

La dolce vita #1 – De moord in het klooster

Het is middag in het klooster van Santa Caterina. Zuster Isabella is verbaasd: de klokken luiden niet voor het gebed. Wanneer Isabella kijkt wat er aan de hand is, doet ze een verschrikkelijke ontdekking: zuster Raffaela ligt levenloos op de binnenplaats van het klooster. De vrolijke non moet van de klokkentoren zijn gevallen. Isabella kan nauweijks geloven dat het een ongeluk was, zoals de moeder-overste stellig beweert. En wat betekent het getal, dat naast de dode vrouw in het stof is geschreven?

Samen met de jonge carabiniere Matteo gaat Isabella op onderzoek uit en stuit al snel op een duister geheim…

ISBN e-book: 9789026159688 | € 3,99 | Ook verschenen als audioboek


La dolce vita - De dode aan de rivier

La dolce vita #2 – De dode aan de rivier

De oude Gaetano en zijn trouwe sint-bernardshond Caesar zijn graag geziene gasten in Santa Caterina. Maar op een dag vindt carabiniere Matteo de lieve zwerver in zijn woonwagen bij de rivier – koelbloedig gedood!

Het dorp is verbijsterd – wie doet zo’n slecht iets met zo’n aardig persoon? En waar is de hond gebleven?
Zuster Isabella is ook diep getroffen als ze over de moord hoort. Samen met Matteo volgt ze de sporen. En ontdekt dat Gaetano niet was wie hij beweerde te zijn…

ISBN e-book: 9789026159701 | € 3,99 | Ook verschenen als audioboek


La dolce vita - De mysterieuze gast

La dolce vita #3 – De mysterieuze gast

Een nieuw gezicht in Santa Caterina: zuster Donna neemt haar intrek in het klooster, maar er is iets aan de hand met haar. Ze is schrikachtig en lijkt paranoïde te zijn. Zuster Isabella vraagt zich bovendien af of de nieuwe zuster wel echt geïnteresseerd is in het kloosterleven.

Ondertussen vinden in het klooster renovatiewerkzaamheden plaats en Isabella moet deze begeleiden. Alsof dat nog niet genoeg is, is er een gast in het klooster: Gina Bellucci, die kennelijk helemaal niet geïnteresseerd is in rust…
Er kloppen dingen niet, maar voordat Isabella het kan doorgronden, vindt er een moord plaats!

ISBN e-book: 9789026159725 | € 3,99 | Ook verschenen als audioboek


La dolce vita - Een dode van goede huize

La dolce vita #4 – Een dode van goede huize

Een hippie vraagt zuster Isabella om hulp. Een investeerder wil op zijn terrein een hotel bouwen. Isabella probeert de zeer rijke, aristocratische ondernemer van gedachten te doen veranderen – zonder succes. De volgende ochtend wordt hij vermoord teruggevonden. Is dit het werk van het groepje hippies? Dat kan Isabella zich niet voorstellen. Samen met de jonge carabiniere Matteo gaat ze op onderzoek uit…

ISBN e-book: 9789026163234 | € 1,99 


La dolce vita - Een raadselachtige biecht

La dolce vita #5 – Een raadselachtige biecht

Heel Santa Caterina staat in het teken van de olijvenoogst wanneer seizoenarbeider Antonio bij zuster Isabella te biecht gaat. Hij heeft verschillende geboden overtreden, maar wil niet in detail treden. Voordat Isabella de mysterieuze bekentenis kan begrijpen, is Antonio al dood – verdronken in de oliepers! Een ongeluk? Zuster Isabella start een onderzoek maar staat er alleen voor, de jonge carabiniere Matteo lijkt het te druk te hebben met Nina, de mooie dochter van de burgemeester.

ISBN e-book: 9789026163234 | € 1,99 


Laat je ons weten of je deze nieuwe serie, La dolce vita, op je nog-te-lezen-lijstje zet? Dat kan via Facebook en Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven