Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Hoera! Baantjer deel 85: De Cock en de levende dode

3 september 2019

Op 10 september verschijnt deel 85 (!) in de beroemde boekenreeks over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa): De Cock en de levende dode.
Bij een jubileumdeel hoort een feestje, en bij een feest hoort een cadeau. Dit keer hebben we een superleuk Baantjer-kwartet gemaakt. Dit kwartet zit alleen bij de eerste oplage, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!
3d Kwartet baantjer feb 19 new

 

 

 

 

 

Als je De Cock en de levende dode nu alvast reserveert, dan heb je het op de dag van verschijnen in huis (en kun je direct met lezen en kwartetten beginnen 😉 ‘Mag ik van jou, van de collega’s, Vledder?’).

BAANTJER_Cock_3D

Over De Cock en de levende dode

Voor de Stopera wordt het lichaam van danser Miki Novikov uit het water van de Amstel gelicht. Het wordt De Cock al snel duidelijk dat hij is vermoord. De Rus, die in Amsterdam was om als balletmeester een beroemd gezelschap uit Sint-Petersburg te begeleiden, blijkt geen onbekende in de stad. De destijds flamboyante maar getroebleerde Miki had in zijn gloriejaren bij het Nationale Ballet gedanst, maar was tien jaar geleden met stille trom vertrokken. Naar nu blijkt met achterlating van zijn vriendin, ballerina Iris Blom, en hun ongeboren kind. De Cock en Vledder besluiten zijn moordenaar vooralsnog in balletkringen te zoeken, maar stuiten gaandeweg op meer demonen uit Miki’s duistere verleden.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Een Baantjer-boek is een heerlijk tussendoortje!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven