Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Rechercheur Hanna Vermeer. Jong, gedreven en intelligent.

9 maart 2022

Entertainment van de bovenste plank in deze moderne detectiveserie over de Amsterdamse rechercheur Hanna Vermeer, geschreven door Peter Römer. Lees nu Chantage, Bedrog en Supernova! Deze serie is nu in een nieuwe uitvoering verkrijgbaar als paperback en e-book.


‘Peter Römer zet goede thrillers neer met verhaallijnen die naadloos met elkaar verweven worden.’

Thrillerboek

Hanna Vermeer #1 - Chantage

Chantage

Actrice Karina wordt dood aangetroffen in bed. Rechercheur Hanna Vermeer wordt op de zaak gezet en ziet de lijst van mogelijke daders snel groeien. Was het Addy Lust, gevierd roddeljournalist met wie Karina jarenlang een haat-liefde-verhouding had? Of Miepie, de interieurverzorgster van Karina en van vele andere BN’ers? Of toch haar stiefvader Willem Anker, zelf een bejubeld acteur. De relatie tussen de twee was immers al jaren verwrongen.

De zaak komt in een stroomversnelling wanneer Hanna erachter komt dat Karina aan haar memoires werkte. Er komen dreigbrieven over belastende feiten die in haar memoires zouden staan, maar waar is het manuscript gebleven? Wie heeft er belang bij dat dit verdwijnt en wie chanteert nou eigenlijk wie?


Hanna Vermeer #2 - Bedrog

Bedrog

De succesvolle televisieproducente Irene Bisschof wordt vermoord aangetroffen in haar woning. Tijdens haar zoektocht naar de toedracht van de moord, stuit rechercheur Hanna Vermeer op een netwerk van Bekende Nederlanders, waarin financiële misstappen onder het tapijt worden geveegd en de adviezen van een medium met dubieuze reputatie belangrijker zijn dan de harde feiten. Het verleden van Irene Bisschof blijkt allesbehalve brandschoon te zijn.

Hanna Vermeer komt erachter dat Irene bovendien niet erg geliefd was bij haar medewerkers én bij haar dochter. Maar waar moet ze beginnen met zoeken in deze piramide van verdachten? Ondertussen moet Hanna zelf zien af te rekenen met een onbekende stalker wiens onbeantwoorde liefde omslaat in haat.


Hanna Vermeer #3 - Supernova

Supernova

Wanneer het dode lichaam van Youri Paardekoper wordt gevonden komt rechercheur Hanna Vermeer er al snel achter dat het niet om een natuurlijke dood gaat. Wie wilde deze in zichzelf gekeerde jongen dood hebben, en waarom eigenlijk? De zaak krijgt veel media-aandacht als blijkt dat Youri de zoon is van Hans Paardekoper, een vermaard dj en tieneridool in de begintijd van de commerciële tv.

Hoe dieper Hanna in de zaak duikt, hoe meer onfrisse zaken er boven tafel komen en hoe meer mensen onderling verbonden blijken te zijn door een verleden waarin grenzen straffeloos overschreden werden en in de roes van drank en drugs bewonderende tienermeisjes een makkelijk slachtoffer vormden.


‘Mooie karakters in een knap geschreven verhaal, het zou zo een film kunnen zijn, heel knap geconstrueerd.’  

– Wil Koopman, regisseur Gooische Vrouwen

Peter Römer

Over Peter Römer

Peter Römer is acteur, regisseur en schrijver. Hij schreef een aantal toneelstukken, hoorspelen en vele televisieseries. Van 1990 tot 2010 was hij producent drama bij Endemol Nederland. Daar bedacht en produceerde hij comedy- en dramaseries waaronder het zeer populaire Baantjer. Na de dood van Appie Baantjer zette Peter Römer de Baantjer boekenserie succesvol voort. Samen met zijn vrouw Annet Hock schreef hij een aantal thrillers en solo de bestseller Een meesterstuk. De serie met rechercheur Hanna Vermeer in de hoofdrol kent drie delen: Chantage, Bedrog en Supernova.


Laat je ons weten of je deze serie van Peter Römer gaat lezen? Dat kan via Facebook en Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven