Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga op reis met deze boeken

10 augustus 2021

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, en de zomer wacht op jou! Misschien kijk je al uit naar je vakantie in het buitenland of misschien ga je dit jaar wel lekker op vakantie in eigen land. De thuisblijvers onder ons hoeven in ieder geval niets te missen: je kunt namelijk gewoon de grens over met deze boeken!

Tante Poldi

Italië

Geniet van de zon op Sicilië met Tante Poldi en de Siciliaanse Leeuwen! Zeezicht, zon en rust: meer wil de eigenzinnige tante Poldi niet, wanneer ze na haar zestigste verjaardag vanuit München naar Sicilië verhuist. Maar dan verdwijnt haar tuinman Valentino spoorloos. Is hij in de val van de maffia gelopen? 



UK

Maak een roadtrip door de UK met De goede grap van Norman Foreman. Samen met Norman, zijn moeder Sadie en de tachtigjarige Leonard reis je helemaal naar het Edinburgh Fringe Festival in Schotland!



Green zwemclub

Australië

Leg je handdoekje maar vast uit op het strand down-under met De zwemclub van Shelly Bay. Laat je door de golven meevoeren naar een slaperig Australisch stadje aan de kust in1982, waar een levensveranderende vriendschap ontstaat tussen vier vrouwen. Dit boek lees je het liefst vanuit een heerlijke strandstoel in het zonnetje!



American Royals

USA

Verboden liefdes, intriges, plichten en tradities: van het drama in het Amerikaanse koningshuis kun je gewoon genieten vanuit je eigen achtertuin! Degenen die American Royals al gelezen hebben, hoeven niet lang te wachten op deel twee. Majesteit verschijnt namelijk op 17 augustus!



Het familiegeheim

Nieuw-Zeeland

Fans van De zeven zussen zullen ook houden van Het familiegeheim! Sarah Lark schrijft als geen ander meeslepende verhalen die zich afspelen tegen de prachtige achtergrond van Nieuw-Zeeland.






Vliegtuig

Voor deze thriller moet je geen vliegangst hebben… Gegijzeld speelt zich af op de eerste non-stopvlucht van Londen naar Sydney. Wanneer het vliegtuig gekaapt wordt, ligt het lot van honderden mensen in de handen van één stewardess.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven