Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

‘Dochter van het moeras’ wordt verfilmd met Daisy Ridley in de hoofdrol!

2 maart 2021

Goed nieuws!

Het sensationele thrillerdebuut van Karen Dionne, Dochter van het moeras (The Marsh King’s Daughter), wordt verfilmd door regisseur Neil Burger (Limitless en Divergent) met in de hoofdrol Daisy Ridley (Star Wars)! Lees het officiële bericht op deze website van Deadline. Eerder werd de verfilming al aangekondigd met een andere hoofdrolspeler en regisseur, maar met deze twee sterren aan boord lijkt de productie in een stroomversnelling te komen.

Karen Dionne is superenthousiast over dit filmnieuws, in haar nieuwsbrief schrijft ze:
“WOW and double WOW! It’s such a rare thing for a book to be made into a movie, I can hardly believe this is really happening! You probably have many questions, as do I. Who’s going to play Jacob? Where will the movie be filmed? Have I seen the script? Will I get to visit the set during filming? Will the movie be shown in theaters? When will the movie premiere? Have I bought my red carpet dress? 

I look forward to answering these questions and more in future newsletters, and I hope you’ll enjoy following along with me on this amazing journey. Meanwhile, if anyone is looking for me, I’m up here bumping my head against the ceiling!”

Als we meer details weten, horen jullie het natuurlijk!

Dochter van het moeras - 3d

Over Dochter van het moeras:

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.
Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

‘Wat een geweldig boek. Prachtig van taal en setting en onwaarschijnlijk spannend!’ Karin Slaughter

‘Met razendslim opgebouwde spanning en onderhuids spelend met emoties, is Dochter van het moeras een van de beste thrillers van dit moment.’ The New York Times

‘Karen Dionne tilt de thriller naar een hoger plan.’ The Washington Post

Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’ Lee Child

‘Compleet van mijn sokken geblazen, wat een betoverend goede thriller is Dochter van het moeras.’ Alex Marwood

Lees ook Geworteld in het kwaad, de tweede thriller van Karen Dionne!

Geworteld in het kwaad

Al jarenlang leeft Rachel in een psychiatrische inrichting, als straf voor de moord op haar ouders, die ze als kind pleegde. Maar wanneer ze door een journalistiek onderzoek nieuwe details over de moorden ontdekt, keert ze terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde.

Terwijl Rachel zich steeds meer herinnert over wat er echt gebeurde op de dag dat haar ouders werden vermoord, beseft ze dat de geschiedenis en de geheimen die ze met haar zus deelt, misschien wel het allergrootste gevaar vormen…

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven